Neler Yeni

Yüksek gpu düşük cpu değerleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
Merhaba iyi forumlar , cs2 oynarken görev yöneticisinden izlediğimde cpu yüzde 40 ile 60 arasında ama gpu yüzde %80-100 arası gidip geliyor. cs2 yi hangi ayarlarda ve cpu ve gpu nun kullanım grafiğini fotoğraf olarak bırkacağım.(değerler yoldaş inferno haritasından ortalama 30dk oynadım). Gpu ortalama 55 ile 65 derece arasında.
işlemci.r5 5600 (stok fan) ortalama 60 ile 75 derece arasında
gpu:rtx 3060
GPU KULLANIM .png
CPU KULLANIM .png
GÖRÜNTÜ AYARI.jpg
GRAFİK AYARI 1.jpg
GRAFİK AYARI 2.jpg

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Alperen Yılmaz
Görev yöneticisinden değil msi afterburner yükle öyle foto at

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,983
İsim
Emre siyah
tamam ne istiyon yani

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,983
İsim
Emre siyah
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşın dediği gibi msi afterburnerdan da kontrol et oyun içi değerler yine aynı çıksa da yüksek değil
Görev yöneticisinden değil msi afterburner yükle öyle foto at
yoldaş gpu kullanımı.jpg
ölüm maçı gpu kullanımı.jpg

hocam ilk resim yoldaş ikinci ölüm maçı. yoldaşta kullanım yüzde 97 lere kadar falan çıkıyor ara ara bazende yüzde 70 lere iniyor ölüm maçında ise max yüzde 70 oldu genelde 55 ile 65 arası gezdi kullanım benim tahminimce cpu stok fan olduğu için ve oturduğum bölgede de şuanda hava sıcaklığı 30 dereceye dayandığı için cpu dan tam güç alamamasından dolayı acaba gpu ya mı yükleniyor.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,983
İsim
Emre siyah
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam ilk resim yoldaş ikinci ölüm maçı. yoldaşta kullanım yüzde 97 lere kadar falan çıkıyor ara ara bazende yüzde 70 lere iniyor ölüm maçında ise max yüzde 70 oldu genelde 55 ile 65 arası gezdi kullanım benim tahminimce cpu stok fan olduğu için ve oturduğum bölgede de şuanda hava sıcaklığı 30 dereceye dayandığı için cpu dan tam güç alamamasından dolayı acaba gpu ya mı yükleniyor.
hayır işlemcinin 100 dereceye kadar yolu var herhangi bir sorun yok yoldaşta 4 kişi rekabetçide 10 kişi var o kullanımları etkiliyodur haritanın küçüklüğü falanda etkili

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Alperen Yılmaz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Haritaya ve oyuncu sayısına göre değişebilen değerler bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır işlemcinin 100 dereceye kadar yolu var herhangi bir sorun yok yoldaşta 4 kişi rekabetçide 10 kişi var o kullanımları etkiliyodur haritanın küçüklüğü falanda etkili
hocam değerler ideal diyorsanız problem yok. benim bunları biraz kafaya takma sebebim 2 yıldır kullandığım pc ye ilk defa 1 hafta önce virüs bulaştırdım saçma sapan bir şeyden hemen format attım da işte aklıma takılıyor gpu veya cpu zarar vermiş midir falan diye.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,983
İsim
Emre siyah
hocam değerler ideal diyorsanız problem yok. benim bunları biraz kafaya takma sebebim 2 yıldır kullandığım pc ye ilk defa 1 hafta önce virüs bulaştırdım saçma sapan bir şeyden hemen format attım da işte aklıma takılıyor gpu veya cpu zarar vermiş midir falan diye.
virus pc parçalarına zarar veremez kısa vadede temizlediysen de sorun kalmaz

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,194
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bir oyunda olması gereken GPU kullanımı %99dur. Böyle olmazsa zaten darboğaz yapıyor dediğimiz durum oluşuyor. Senin oyunda sorun yok. Her şey normal.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Yunus Emre Uzun
yok hocam format attıysanız bir problem kaldığını sanmıyorum bütçe varsa bir kule fan alınabilir şahsen ben 5600 de kule fan ile kullanıyorum gayet memnunum max sıcaklıklar 70 görüyor ama kasam tek fanlı önden 1 tane fan hava çekiyor ondan ön 3 fanlı olsa rahat 60 65 arası takılır en baba oyunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
yok hocam format attıysanız bir problem kaldığını sanmıyorum bütçe varsa bir kule fan alınabilir şahsen ben 5600 de kule fan ile kullanıyorum gayet memnunum max sıcaklıklar 70 görüyor ama kasam tek fanlı önden 1 tane fan hava çekiyor ondan ön 3 fanlı olsa rahat 60 65 arası takılır en baba oyunda
hocam kule tipi soğutucu aldım şuanda kutudan daha çıkarmadım en yakın zamanda montajını yapmaya çalışacağım.
şu soğutucuyu aldım bu arada iyi dediler:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,563
Üyeler
172,383
Son üye
mamirltw
Top Bottom