- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu değil mi hocamtamamm hocam bi bakın yazın sonra
bu değil mi hocamtamamm hocam bi bakın yazın sonra
evet ben genel olarak kaspersky kulanıyorum en başarılı bence o ama bitdefenderda iyidir diye biliyorum tarayın ve bu arada benden taktik size eğer sisteminizde durdurmicaksanız antivirüs programını 30 günlük fln deneme sürümleri oluyor onla yapın en azından ücretsiz sürüme göre daha iyi tarıyorbu değil mi hocam
öyle yaptımevet ben genel olarak kaspersky kulanıyorum en başarılı bence o ama bitdefenderda iyidir diye biliyorum tarayın ve bu arada benden taktik size eğer sisteminizde durdurmicaksanız antivirüs programını 30 günlük fln deneme sürümleri oluyor onla yapın en azından ücretsiz sürüme göre daha iyi tarıyor
olabilir tam tarama flnda yapın isteğinize bağlı olarakda format atabilirsiniz bu arada bios güncelemesi ve ryzen amster kurulumunu yapın anakartınıza göre internetten bakın dikaktli olun bu işlemler bazı durumalrda riskli en azından biosHocam 48 adet sorun buldu ve çözdü bunların içinde Trojan var trojan yüzünden olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle yaptım
hocam aynı sorun tekrarladı yaolabilir tam tarama flnda yapın isteğinize bağlı olarakda format atabilirsiniz bu arada bios güncelemesi ve ryzen amster kurulumunu yapın anakartınıza göre internetten bakın dikaktli olun bu işlemler bazı durumalrda riskli en azından bios
anladım dediklerimi yaptınız mı son dediklerimi yaotınız mı bios kurulumu önemli bişi ryzen master kurupda güç tasarufuna çekin sıcaklıklar düşer bu arada ryzen master ile aşırı overclock yaptığında garantinin bozulabilceğini duymuştum ama auto overclockta yani hafif kabul edilebilir güzel overlcokta bile ganrati bozulmuyor diye duydum siz birde tasarufa çekiceksiniz yani muhtemelen garantide sorun çıkmaz ama emin değilim isterseniz bi kaç farklı yerede bakın son olarak sıvı soğutmanızın pompası bozulmuş olabilir mi fanlar çalışıyorsa yaşıyan görmüştüm böylehocam aynı sorun tekrarladı ya
Virüs varmış. Uygulamanın bulamadığı farklı virüslerde vardır. Sen pc yi sıfırla. Muhtemelen ondan kaynaklı. Yoksa soğutucu varken, termal macun yeni değişmişken böyle sıcaklık olamaz. Termal macun çakma falan değilse bu sıcaklık olamaz. En temizi önce sıfırla. Sonra sıcaklık yüksekse termal macunu kendin alıp değiştir.Hocam 48 adet sorun buldu ve çözdü bunların içinde Trojan var trojan yüzünden olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle yaptım