Neler Yeni

Yüksek İşlemci Sıcaklığı Sorunum var.

xYusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Emin

Ekler

• s.png
    s.png
    280 KB · Hit: 32

Shourd

80+ Silver
bu değil mi hocam
evet ben genel olarak kaspersky kulanıyorum en başarılı bence o ama bitdefenderda iyidir diye biliyorum tarayın ve bu arada benden taktik size eğer sisteminizde durdurmicaksanız antivirüs programını 30 günlük fln deneme sürümleri oluyor onla yapın en azından ücretsiz sürüme göre daha iyi tarıyor

xYusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Emin
Hocam 48 adet sorun buldu ve çözdü bunların içinde Trojan var trojan yüzünden olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ben genel olarak kaspersky kulanıyorum en başarılı bence o ama bitdefenderda iyidir diye biliyorum tarayın ve bu arada benden taktik size eğer sisteminizde durdurmicaksanız antivirüs programını 30 günlük fln deneme sürümleri oluyor onla yapın en azından ücretsiz sürüme göre daha iyi tarıyor
öyle yaptım

Ekler

• sasa.png
    sasa.png
    31.4 KB · Hit: 23

Shourd

80+ Silver
Hocam 48 adet sorun buldu ve çözdü bunların içinde Trojan var trojan yüzünden olabilir mi?

öyle yaptım
olabilir tam tarama flnda yapın isteğinize bağlı olarakda format atabilirsiniz bu arada bios güncelemesi ve ryzen amster kurulumunu yapın anakartınıza göre internetten bakın dikaktli olun bu işlemler bazı durumalrda riskli en azından bios

xYusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Emin
olabilir tam tarama flnda yapın isteğinize bağlı olarakda format atabilirsiniz bu arada bios güncelemesi ve ryzen amster kurulumunu yapın anakartınıza göre internetten bakın dikaktli olun bu işlemler bazı durumalrda riskli en azından bios
hocam aynı sorun tekrarladı ya

Shourd

80+ Silver
hocam aynı sorun tekrarladı ya
anladım dediklerimi yaptınız mı son dediklerimi yaotınız mı bios kurulumu önemli bişi ryzen master kurupda güç tasarufuna çekin sıcaklıklar düşer bu arada ryzen master ile aşırı overclock yaptığında garantinin bozulabilceğini duymuştum ama auto overclockta yani hafif kabul edilebilir güzel overlcokta bile ganrati bozulmuyor diye duydum siz birde tasarufa çekiceksiniz yani muhtemelen garantide sorun çıkmaz ama emin değilim isterseniz bi kaç farklı yerede bakın son olarak sıvı soğutmanızın pompası bozulmuş olabilir mi fanlar çalışıyorsa yaşıyan görmüştüm böyle

Not-Ryzen masterdan emin değilim bi kaç yere sorun araştırın

kaynak-

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Burak
Oncelikle guc seceneklerinden CPU maks limitini %20 'e falan cekin, degisme var mi diye bakalim. Sogutucunun montajini kim yapti? Bunun virusle bir alakasi yok, virus olsa bile bu CPU yuk altinda o derecelere ulasamaz. Ayrica 114C 'e kadar kapanmadan gelmesi de baska bir olay. Sicaklik degerini AIDA64 ile veya NZXT CAM ile takip edin daha dogru sonuclari gormek icin.
Sogutucu montajinin hatali oldugunu dusunuyorum.

1721766144029.png

YazılımKafa

80+ Silver

öyle yaptım
Virüs varmış. Uygulamanın bulamadığı farklı virüslerde vardır. Sen pc yi sıfırla. Muhtemelen ondan kaynaklı. Yoksa soğutucu varken, termal macun yeni değişmişken böyle sıcaklık olamaz. Termal macun çakma falan değilse bu sıcaklık olamaz. En temizi önce sıfırla. Sonra sıcaklık yüksekse termal macunu kendin alıp değiştir.

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Ergin
aga soğutucunda sorun olabilir mi
deepcoll ak400 var bende bu arada aynı işlemci
70i geçmiyor.

xYusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Emin
soğutucuda problem olduğunu söylediler burdaki servis ben şimdi bunu 3 ay önce felan aldım garanti süreci hala devam ediyor nasıl bir süreç izlemem gerekiyor ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirebilir misiniz?
bilgisayara burdaki servis tanıdık olduğu için şimdilik kule tipi soğutucu takmışlar sadece ufak bir ses yapıyor onun dışında sıcaklıklarda problem yok.

yardımcı olabilicek var mı?

Top Bottom