Neler Yeni

Yüksek kalitede M2 SSD önerisi

Merhabalar sistemin için yüksek kalite M2 SSD bakıyorum MSI x870 tomahawk modeli anakarta sahibim aklımda Samsung 990 pro var dramlı ve uzun süre kullanım için ne önerirsiniz 7k üstüne çok çıkmak istemiyorum
Samsung 9100 rpo veya

MSI SSD SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 4TB FROZR​

Samsung ile renegade arasında kal, samsung pahalidir ben renegade alirdim

GEN5 lere hiç gerek yok. Gündelik kullanıcıya Sata SSD yi M.2 diye yutturabilirim hatta.
Bilinenden şaşmayarak Kingston Renegade, Samsung 990 PRO dan sapmazdım. Bazen Adata XPG Blade S70 lerde güzel denk gelebiliyor.
SSD listesi olarak şunu öneririm. Baktığın modelin niteliklerini en iyi gösteren database bu.

GEN5 lere hiç gerek yok. Gündelik kullanıcıya Sata SSD yi M.2 diye yutturabilirim hatta.
Bilinenden şaşmayarak Kingston Renegade, Samsung 990 PRO dan sapmazdım. Bazen Adata XPG Blade S70 lerde güzel denk gelebiliyor.
SSD listesi olarak şunu öneririm. Baktığın modelin niteliklerini en iyi gösteren database bu.
Hocam teşekkürler bende ya Kingston yada Samsung alacağım durume göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu MLC ve TLC arasında çok fark olurmu

Hocam teşekkürler bende ya Kingston yada Samsung alacağım durume göre

Hocam bu MLC ve TLC arasında çok fark olurmu
Birde kioxia alıp 2Tb yapabilirim ona ne diyorsunuz

Son düzenleme:
Uzun vade için Kingston Renegade ya da samsung 990 alın. Diğerleri ansızın bozulabilir.

Merhabalar sistemin için yüksek kalite M2 SSD bakıyorum MSI x870 tomahawk modeli anakarta sahibim aklımda Samsung 990 pro var dramlı ve uzun süre kullanım için ne önerirsiniz 7k üstüne çok çıkmak istemiyorum
Kingston renegade drammli alınabilir

9100pro 990pro kc3000 fury renegade en iyi ssddir benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,286
Üyeler
173,163
Son üye
phoenix2334
Geri