- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende onu düşünüyorum önerilen modellerle karşılaştıracağım sistem yüksek bir sistem ona göre bakacağım artık990 Pro alınabilir.
Bende onu düşünüyorum önerilen modellerle karşılaştıracağım sistem yüksek bir sistem ona göre bakacağım artık990 Pro alınabilir.
Hocam oyun için 4tb fazla değilmiSamsung 9100 rpo veya
MSI SSD SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 4TB FROZR
2tb lık modeli olabilir bakmanız lazım 580 pronun yoksa m570 pro da var 2tb.Hocam oyun için 4tb fazla değilmi
https://www.vatanbilgisayar.com/cru...1800mb-pcie-gen5-sogutuculu-nvme-m-2-ssd.htmlMerhabalar sistemin için yüksek kalite M2 SSD bakıyorum MSI x870 tomahawk modeli anakarta sahibim aklımda Samsung 990 pro var dramlı ve uzun süre kullanım için ne önerirsiniz 7k üstüne çok çıkmak istemiyorum
Hocam teşekkürler bende ya Kingston yada Samsung alacağım durume göreGEN5 lere hiç gerek yok. Gündelik kullanıcıya Sata SSD yi M.2 diye yutturabilirim hatta.
Bilinenden şaşmayarak Kingston Renegade, Samsung 990 PRO dan sapmazdım. Bazen Adata XPG Blade S70 lerde güzel denk gelebiliyor.
SSD listesi olarak şunu öneririm. Baktığın modelin niteliklerini en iyi gösteren database bu.
Rehber: SSD Donanım Veri Tabanı Listesi Yayında!
Herkese selam! Yaklaşık 4 aydır üzerinde çalıştığım SSD veri tabanı listesini tamamladım. Listede şu anlık ~800 model bulunmakta. Yeni modelleri ekleyip listeyi geliştirmeye devam edeceğim. Listede şu ana kadar yapılmış listelerden çok daha fazla model bulunuyor. Çoğu modeli detaylı...techolay.net
Hocam bu MLC ve TLC arasında çok fark olurmuGEN5 lere hiç gerek yok. Gündelik kullanıcıya Sata SSD yi M.2 diye yutturabilirim hatta.
Bilinenden şaşmayarak Kingston Renegade, Samsung 990 PRO dan sapmazdım. Bazen Adata XPG Blade S70 lerde güzel denk gelebiliyor.
SSD listesi olarak şunu öneririm. Baktığın modelin niteliklerini en iyi gösteren database bu.
Rehber: SSD Donanım Veri Tabanı Listesi Yayında!
Herkese selam! Yaklaşık 4 aydır üzerinde çalıştığım SSD veri tabanı listesini tamamladım. Listede şu anlık ~800 model bulunmakta. Yeni modelleri ekleyip listeyi geliştirmeye devam edeceğim. Listede şu ana kadar yapılmış listelerden çok daha fazla model bulunuyor. Çoğu modeli detaylı...techolay.net
Birde kioxia alıp 2Tb yapabilirim ona ne diyorsunuzHocam teşekkürler bende ya Kingston yada Samsung alacağım durume göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu MLC ve TLC arasında çok fark olurmu
Kingston renegade drammli alınabilirMerhabalar sistemin için yüksek kalite M2 SSD bakıyorum MSI x870 tomahawk modeli anakarta sahibim aklımda Samsung 990 pro var dramlı ve uzun süre kullanım için ne önerirsiniz 7k üstüne çok çıkmak istemiyorum
MLC, TLC den daha iyidir. Ömrü etkiler.Hocam bu MLC ve TLC arasında çok fark olurmu