Neler Yeni

Yulaf kilo aldırır mı?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Benim kilo almaya ihtiyacım var. Spor vs. yapmıyorum, sadece zayıf olduğum için kilo almak istiyorum.
Ancak yulafın tok tutucu bir özelliği var, biliyorsunuz. İnsanlar bu yüzden kilo vermek amacıyla da yiyor bunu.
Şimdi yulaf yersem benim yararıma mı zararıma mı? İçine fıstık ezmesi vs. de koyuyorum tabii ama yulafın tok tutması az yemek yememe de sebep olursa mesela sıkıntı.

Bunu cicibebeyle yapmıştım, 1 ayda 4-5 kilo almıştım. Yemeyi bıraktıktan sonra aldığım kiloları 1 ayda geri verdim.
Bir daha cicibebe yemek istemiyorum çünkü tadını beğenmiyorum ve onun karışımını içtikten sonra koşarak tuvalete gitmem gerekiyor.
Blendırdan geçirerek içtiğim için vücut aşırı hızlı sindiriyor. Onu da geçtim, tadını beğenmiyorum.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Muhammet Çağrı
yoğurt ve pulbiber tüketimini azalt onlar kilo verdiren gıdalar yulaf hakkında aşırı tüketmezsen aldırmaz diyor google amca

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Yulaf muz fıstık ezmesi her akşam bu tarifi içtim 4 kilo almıştım ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yulaf muz fıstık ezmesi her akşam bu tarifi içtim 4 kilo almıştım ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Bide cicibebe onu eklemeyi unuttum

Bide cicibebe onu eklemeyi unuttum
Süt de var tabi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cicibebeden daha sağlıklıdır herhalde. Cicibebe full şeker yağ. Ama yulaf da mantıklı gelmiyor, uzun süre tok tutuyor sonuçta, full lif.
Sanırım cicibebeye geri döneceğim.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Cicibebeden daha sağlıklıdır herhalde. Cicibebe full şeker yağ. Ama yulaf da mantıklı gelmiyor, uzun süre tok tutuyor sonuçta, full lif.
Sanırım cicibebeye geri döneceğim.
Süt yulaf cicibebe muz fıstık ezmesi ama bence sağlıksız bir kilo alma oldu peki sonra ne oldu aldığım kiloları geri kaybettim

şahin doğan

80+ Platinum
Günlük alman gereken kalori miktarının üzerine çıkmadıkça istediğini ye kilo almazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,408
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom