Yunanistan Türkiye Gerilimi

Bazen diyorum keşke bizim gemimizi vursalarda içlerinden geçsek diye 10km karelik adalari var 40 bin km kare lik denizden hak ettiklerini söylüyorlar.
O hak iddia ettikleri ''adalar'' konusu da tamamen uluslar arası hukuka ve deniz hukukuna aykırı bir konu yakında onunla ilgili yazı yazacağım, atarım buraya da.

adaları işgal ederizde kendi topraklarımıza katamayız büyük ihtimal batı trakya işgal ederiz savaş biter geri çekiliriz
O hak iddia ettikleri ''adalar'' konusu da tamamen uluslar arası hukuka ve deniz hukukuna aykırı bir konu yakında onunla ilgili yazı yazacağım, atarım buraya da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çocuk değil de cahil çok yaw.
yok be hacı avrupanın çogu mal insandan oluşuyor hamburger yiye yiye ama bizdede mallar olmaya başladı yavaş yavaş

kanka bizde boş degiliz azerbaycan , pakistan bunlar da iyi askerleri var suudi bizle olurmu bilmem
Arapların bizimle olmasına gerek yok. Pakistan ve Azerbaycan sadece siyasi olarak bizimle olabilir. Suriye ve Akdeniz de çıkarlarımız ile en çok uyuşan devlet Birleşik Krallıktır, Birleşik Krallığın bizimle olması büyük bir güç oluşturur.

İsrail, Mısır gibi bir çok ülke de Yunanistan yada GKRY ile anlaşma yaparak kendi deniz yetki alanlarından ciddi toprak kaybediyor. İsrail bunun farkına geçtiğimiz yıllarda vardı ve yeni parsel alanları istedi daha doğrusu 12 numaralı parsel alanını istedi GKRY'den. Türkiye ile anlaşma yaparlarsa çok büyük yetki alanları kazanacaklar.

Zaten Mısır İstihbaratı durumun farkında ve bizimle el altında da olsa görüşmeler yapıyorlar.

savaş açamayız.
NATO var.
o kadar uğraştık girmek için.
dostum erdogan bu işi bilmiyormu zannediyorsun adamın tek begendim yönü askeri beyni ve dış politika yapıyor adam ilk savaşı onların açmasını bekliyor tahrik ediyor

Arapların bizimle olmasına gerek yok. Pakistan ve Azerbaycan sadece siyasi olarak bizimle olabilir. Suriye ve Akdeniz de çıkarlarımız ile en çok uyuşan devlet Birleşik Krallıktır, Birleşik Krallığın bizimle olması büyük bir güç oluşturur.

İsrail, Mısır gibi bir çok ülke de Yunanistan yada GKRY ile anlaşma yaparak kendi deniz yetki alanlarından ciddi toprak kaybediyor. İsrail bunun farkına geçtiğimiz yıllarda vardı ve yeni parsel alanları istedi daha doğrusu 12 numaralı parsel alanını istedi GKRY'den. Türkiye ile anlaşma yaparlarsa çok büyük yetki alanları kazanacaklar.
zaten büyük ihtimal oruç reis degil sadece güç göstergesi istedigimizi yaparız misali

Biz o adaları alırsak Anadolu bizde kalmaz haberin olsun :D
dsotum şunu unutma biz arap degiliz 7 düvel birleşşse yine geri giderler

adaları işgal ederizde kendi topraklarımıza katamayız büyük ihtimal batı trakya işgal ederiz savaş biter geri çekiliriz

yok be hacı avrupanın çogu mal insandan oluşuyor hamburger yiye yiye ama bizdede mallar olmaya başladı yavaş yavaş
Bizde de para olsa bende her gün et yerim hamburger yerim :D Bide 65 yaş üstü çok cahil ya.

La şimdi fark ettim yunanlar türkiyeye çıkarma yaparsa ilk gelecekleri yer İzmir ve Körfez ile bizim ev arasında 300 400m var. :/
kanka artık öyle kolay kolay gelemezler izmire yerleşmiş s400 atindadan kalkan uçagı anında vurabiliyior

Ah yakışıklı paşam, şimdi sen olacaktın...

qPYNpYxz_400x400.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,329
Üyeler
192,290
Son üye
ceasel
Geri