Yardım Yurt dışı 11 pro max nelere dikkat etmeliyim

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,508
Arkadaşlar günün sonunda yatırım olarak gözümün nuru sistemimi satmış bulunmaktayım iphone 11 pro max için hem yatırım hemde kullanım amaçlı mantıklı geldiği için bunu yaptım neyse şimdi telefon yarın kargoya verilip ertesi gün perşembe bende olur büyük ihtimalle telefonu alınca nelere dikkat etmeliyim neleri kontrol etmeliyim ilk defa yd cihaz aldım birde replika çıkmasından korkuyorum çünkü aracı ile cihaz gelecek bana şimdiden teşekkür ediyorum yorum yapan arkadaşlara

pasaport kayit islemleri vb derken tr ile ayn ifiyata geliyor yd ler artik siz kaca aldiniz

Bilgisayar var ise itunes ve 3utools programını indirip parça kontrolü yap. Gerisi klasik telefon kontrolü.

pasaport kayit islemleri vb derken tr ile ayn ifiyata geliyor yd ler artik siz kaca aldiniz
Hocam cihazın 256gb çift sim modeli ortalama 25000 tl ben 9000tl kar yapmış oluyorum pasaportuma kaydettirdiğimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar var ise itunes ve 3utools programını indirip parça kontrolü yap. Gerisi klasik telefon kontrolü.
Sistemimi sattım hocam telefon için telefoncuya gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum teslim aldığımda kargoyu

Hocam cihazın 256gb çift sim modeli ortalama 25000 TL ben 9000tl kar yapmış oluyorum pasaportuma kaydettirdiğimde

Sistemimi sattım hocam telefon için telefoncuya gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum teslim aldığımda kargoyu
5K gitme gelme

bahşiş olayi falanda var

5K gitme gelme

bahşiş olayi falanda var
Hocam cihaz 8000 e geliyor 6100 kayıt parası vericem ben sadece

İşte kılıf şarj aleti birde airpods alıcam öyle böyle Türkiye fiyatından 9000 tl kar ile hem orjinal airpodsumda olucak

İşte kılıf şarj aleti birde airpods alıcam öyle böyle Türkiye fiyatından 9000 TL kar ile hem orjinal airpodsumda olucak
he kayıtı başka biri mi yapacak

he kayıtı başka biri mi yapacak
Yok cihaz 8000e getirtiyorum pasaportuma 6100 kaydettiricem git gel 5k 5k verilmiyicek yani cihaz yurt dışından bana gelicek ben gidip pasaportuma kaydettiricem yurt içi ortalama 20 25k telefon bana 15 civarına gelicek

Yok cihaz 8000e getirtiyorum pasaportuma 6100 kaydettiricem git gel 5k 5k verilmiyicek yani cihaz yurt dışından bana gelicek ben gidip pasaportuma kaydettiricem yurt içi ortalama 20 25k telefon bana 15 civarına gelicek
Pasaport ile gir çık yaptın mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,979
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri