Alayım mıYd 13T Pro kullaniyorum sorunsuz calisiyor 3 ay doldu.
Sen bilirsin dostum sorunsuz kullaniyorum benAlayım mı
Tamam teşekkür ederim ne kadara aldın 12/512 mi kayıtlı mı aldınSen bilirsin dostum sorunsuz kullaniyorum ben
Diren kayitli 17 mi 18 mi neydi sıfır 12/512Tamam teşekkür ederim ne kadara aldın 12/512 mi kayıtlı mı aldın
Var 14 15 16 sıfıraDiren kayitli 17 mi 18 mi neydi sıfır 12/512
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen nasil 14e buldun anlamadim duz t mi
Sadece ikinci el gordum ben ilanlarda. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin cihaz hakkında.Var 14 15 16 sıfıra
Tamam teşekkür ederim şarjı nasıl gidiyorduSadece ikinci el gordum ben ilanlarda. Herhangi bir sorun olursa sorabilirsin cihaz hakkında.
Şarjı bekledigime göre az gidiyor o da 144hz olmasindan kaynaklı muhtemelen. 120w ile 17dkda doluyor ondan dolayi pek sıkıntı yaşamıyorum, yogun kullanirsam gunde 2 kere sarj ediyorum.Tamam teşekkür ederim şarjı nasıl gidiyordu
Oyun oynuyor musun pubg vesaireŞarjı bekledigime göre az gidiyor o da 144hz olmasindan kaynaklı muhtemelen. 120w ile 17dkda doluyor ondan dolayi pek sıkıntı yaşamıyorum, yogun kullanirsam gunde 2 kere sarj ediyorum.
Aldim alali telefonda duruyor çok nadir girerim kasma donma falan yok 120fps. İsinma oluyor ama bayagi.Oyun oynuyor musun pubg vesaire
Isınma anakarta sorun çıkarır mı fan alsam sıkıntı yaşatır mıAldim alali telefonda duruyor çok nadir girerim kasma donma falan yok 120fps. İsinma oluyor ama bayagi.
Sorun cikarmaz fan alabilirsin ciddili oynayacaksan.Isınma anakarta sorun çıkarır mı fan alsam sıkıntı yaşatır mı