Alınır mantıklı yıl bitiminde tekrar 13Pro ya geçersin.Arkadaşlar merhaba 23.000 TL fiyat bandında iPhone 13 Pro cihazlar var sıfır yurt dışı cihaz düşüncem şu; cihazı alıp 8 ay kullanıp kalan 4 ayda şuan kulandığım cihazı kullanmak sizce alınır mı?
Hocam 6+6 ay oldu diye biliyorum ve her yıl yenileniyordu gecen sene. Ben de geçenlerde 14 pro aldım daha bir sorun olmadı ama tanıdıktan almıyorsan sıkıntı çıkabilir. İç parçalarını değiştirme ihtimalleri var.her yıl bu 8 ay yenileniyor değil mi?
23.000 Pahalı o paraya ikinci el 14 pro alabilirsin veya az daha ekleyip sıfır 14 pro alabilirsin.Arkadaşlar merhaba 23.000 TL fiyat bandında iPhone 13 Pro cihazlar var sıfır yurt dışı cihaz düşüncem şu; cihazı alıp 8 ay kullanıp kalan 4 ayda şuan kulandığım cihazı kullanmak sizce alınır mı?
Pahalı falan değil hocam. Kaç gb ydi bu arada?23.000 Pahalı o paraya ikinci el 14 pro alabilirsin veya az daha ekleyip sıfır 14 pro alabilirsin.
ikinci el almayı düşünmüyorum23.000 Pahalı o paraya ikinci el 14 pro alabilirsin veya az daha ekleyip sıfır 14 pro alabilirsin.
128GBPahalı falan değil hocam. Kaç gb ydi bu arada?
30.000 Tl civarında sıfırı23.000 Pahalı o paraya ikinci el 14 pro alabilirsin veya az daha ekleyip sıfır 14 pro alabilirsin.
Evet her yıl 8 ay yenileniyor. Ocak ayında.her yıl bu 8 ay yenileniyor değil mi?
128 GB çift sim fiziksel kapalı kutu 840 dolarikinci el almayı düşünmüyorum
128GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
30.000 TL civarında sıfırı
Muhtemelen toplamadir bence duz 15 al 26 ya falan bulursun128 GB çift sim fiziksel kapalı kutu 840 dolar
Hayır değilMuhtemelen toplamadir bence duz 15 al 26 ya falan bulursun
zaten şuan alırsan 8ay bittince yeni yıla girmiş oluyoruz ve bu sayede 4ay olmadan bir 8 daha kullanmış oluyorsun yani aralıksız toplam 16 ayArkadaşlar merhaba 23.000 TL fiyat bandında iPhone 13 Pro cihazlar var sıfır yurt dışı cihaz düşüncem şu; cihazı alıp 8 ay kullanıp kalan 4 ayda şuan kulandığım cihazı kullanmak sizce alınır mı?
22.5 a gördüm sıfır kapalıMuhtemelen toplamadir bence duz 15 al 26 ya falan bulursun