Hocam o kadar para verip modem şeklinde taşımak olmaz. En basiti nerede oturuyorsunuz bilmiyorum. Eşime 14 pro Max aldım yd. Batuma kimliğimle giriş çıkış yaptım telefonu kayıt ettim. 13 pro Max vardı 33.500e sattım 30a 14 pro Max aldım. 2006 TL kayıt ücreti verdim. 1500 TL de yol masraflarını karşıladı13 pro alıp 4+4 ay şeklinde yılda 8 ay kullanıp daha sonrasında 4 ay yedek telefon alıp modem tarzında taşımak ne kadar mantıklı ?
Kayıt yaptırma durumum yok ve tr cihazına o kadar para veremem
hocam ben de öyle bir şey düşünüyorum, batuma yakınım hem şu an. Detayları özelden iletir misiniz nasıl yapmam gerekHocam o kadar para verip modem şeklinde taşımak olmaz. En basiti nerede oturuyorsunuz bilmiyorum. Eşime 14 pro Max aldım yd. Batuma kimliğimle giriş çıkış yaptım telefonu kayıt ettim. 13 pro Max vardı 33.500e sattım 30a 14 pro Max aldım. 2006 TL kayıt ücreti verdim. 1500 TL de yol masraflarını karşıladı
6s alıp kullanmak iyi olur zaten 6s i 13 pro ya bağlayacaksınız ve tüm aramalar bildirimler 13 pro ya gelecek 6k ya kayıt yaptırırsanız en az yıl satamazsınız telefonu satarsanızda numara ile satılır13 pro alıp 4+4 ay şeklinde yılda 8 ay kullanıp daha sonrasında 4 ay yedek telefon alıp modem tarzında taşımak ne kadar mantıklı ?
Batumda stok kalmamış giriş çıkış yapıyorsunuz kimlikle kayıt işlemlerinde geçerli oluyor. Batumda vatan teknosa gibi bir firma var herkes oradan alıyor ama stokları tamamiyle bitmiş normal telefoncuda dahi stok yok diyorlar şuan boşa gitme ihtimaliniz var.hocam ben de öyle bir şey düşünüyorum, batuma yakınım hem şu an. Detayları özelden iletir misiniz nasıl yapmam gerek
Hocam batuma gir çık yapmanız yeterli 2k çok değil kayıt için telefonu modem gibi taşımak ne bilim13 pro alıp 4+4 ay şeklinde yılda 8 ay kullanıp daha sonrasında 4 ay yedek telefon alıp modem tarzında taşımak ne kadar mantıklı ?
13 pro ile 14 arasında çok fiyat farkı yok ben olsam 14 alırdım13 pro alıp 4+4 ay şeklinde yılda 8 ay kullanıp daha sonrasında 4 ay yedek telefon alıp modem tarzında taşımak ne kadar mantıklı ?
6s alıp hattı ona takınca nasıl 13 proya gelicek tüm aramalar ?6s alıp kullanmak iyi olur zaten 6s i 13 pro ya bağlayacaksınız ve tüm aramalar bildirimler 13 pro ya gelecek 6k ya kayıt yaptırırsanız en az yıl satamazsınız telefonu satarsanızda numara ile satılır
Hocam herhalde yanlış hatırlamıyorsam 2 telefon da da aynı iCloud hesabı açınca aramalar düşüyor du galiba.6s alıp hattı ona takınca nasıl 13 proya gelicek tüm aramalar ?
6s alıp hattı ona takınca nasıl 13 proya gelicek tüm aramalar ?
Eğer ki güncelleme gelmediyse ya da değişmediyse bizim başımıza gelmişti babam ile aynı icloud kullanıyoduk ben rehberden birini silince ondan da siliniyor aynı anda telefon çalıyordu yani 6s alıp icloudları bağlamak mümkün eğer ki yd imkanınız yoksa, varsa zaten uğraşmayın giriş çıkış yapın kullanın en temizi yılbaşında 6yı geçicek zaten acele edinHocam herhalde yanlış hatırlamıyorsam 2 telefon da da aynı iCloud hesabı açınca aramalar düşüyor du galiba.
Kesinlikle katılıyorum bir süre 13 pro kullandım şuan mecburen 13'e düştüm hala 120 hz arıyorumvideo kullanılmıyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
13 pro daha iyi 14 ten 120 hz önceliğim