Neler Yeni

Yurt dışı iphone alınır mı

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Bütçe
27000
Sizce iphone 14 pro max alayım mı yurt dışı ? 25 bine geliyor sıfır. türkiyeden alacağım telefoncudan. hattımı takıp 8 ay kullanabiliyormuşum 4 ay birinci sim 4 ay ikinci sim olarak toplam 8 ay ediyor. aynı hattı kullanacağım toplam 8 aylık sürede 8 ay sonunda da gürcistana gidip geleceğim kayıt yapmak için. çünkü gün geçmiyor ki şu telefonu almayı çok istiyorum ve param yavaş yavaş da birikiyor yaptığım sanal işten dolayı ama bekleyemiyorum hiç.
bir telefona o kadar para verilmez hava atmak için alınmaz cart curt gibi boş yorum yapacaklar yapmasın hiç çünkü alakasız.

Valla Hocam Alınır Bende 1 Hafta önce 27000₺ ye 13 Aldım Yurtiçi,Yurtdışı 14 Pro Max almak istiyordum bende ama yurtdışı olayları ile uğraşmak istemedim.Bence Alınır.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,855
İsim
Oğuz Oğuz
Sizce iphone 14 pro max alayım mı yurt dışı ? 25 bine geliyor sıfır. türkiyeden alacağım telefoncudan. hattımı takıp 8 ay kullanabiliyormuşum 4 ay birinci sim 4 ay ikinci sim olarak toplam 8 ay ediyor. aynı hattı kullanacağım toplam 8 aylık sürede 8 ay sonunda da gürcistana gidip geleceğim kayıt yapmak için. çünkü gün geçmiyor ki şu telefonu almayı çok istiyorum ve param yavaş yavaş da birikiyor yaptığım sanal işten dolayı ama bekleyemiyorum hiç.
bir telefona o kadar para verilmez hava atmak için alınmaz cart curt gibi boş yorum yapacaklar yapmasın hiç çünkü alakasız.
Alınır tabi.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayın hocalarım peki bu model numarası olayı ne oluyor acaba ? Bazıları şu model numarasını falan al diyorlar nedense anlamadım. Benim şahsen tek istediğim kendi hattımı 8 ay kullanmak. Model numarasının bununla bir alakası var mı ? Zaten fiziki çift sim alacağım sim başı aynı hatt 4 er ay kullansam 8 ay'ı tamamlarım. Ama model numarası şu olsun bu olsun ayağı var ne ayak anlamadım bieln biri iki sorumu da yanıtlarsa gerçekten çok mükemmel olacak ya.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birazdan alacağım hayırlısıyla çok derin araştırmalarım sonucu :)

Top Bottom