yurt dışı iPhone alınır mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,040
Bütçe
3000
selam arkadaşlar yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum aklımdaki model 8 plus veya X modeli bütçem 3K hattımı eski iphone cihazıma takarak kullancam

selam arkadaşlar yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum aklımdaki model 8 plus veya X modeli bütçem 3K hattımı eski iphone cihazıma takarak kullancam
3k ya x varmi yd varsa alayim 6s e sim takarim

4-5K ya Xs al.

bence 8 plus yerine x veya xs alman daha mantıklı olur bu arada cihaz açlınca her yıl 8 ay kullanma hakkın var geri kalan 4 ayı da eski iphone cihazına takıp kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var kanka

evet xs daha iyi hem işlemci hem de ekran konusunda ama o kadar bütçem olursa 4.5K ya xs yerine 5K civarına 11 bulurum
evet xs yerine 11 almak daha mantıklı olur ama xr larada bakabilirsin

Son düzenleme:
var kanka

evet xs daha iyi hem işlemci hem de ekran konusunda ama o kadar bütçem olursa 4.5K ya xs yerine 5K civarına 11 bulurum
Peki eski telefonu surekli yanimda tutmam lazimmi yoksa evde dursa olurmu iyimiş cidden fiyat cok dez avantajı varmı

X ve ya 8 Plus almam, şahsen 11 ve ya 12 Mini almaya çalışırım. Aldığım cihazı aldıktan sonra en azından güncelleyebiliyim yani.

bence 8 plus yerine x veya xs alman daha mantıklı olur bu arada cihaz açlınca her yıl 8 ay kullanma hakkın var geri kalan 4 ayı da eski iphone cihazına takıp kullanabilirsin

evet xs yerine 11 almak daha mantıklı olur ama xr larada bakabilirsin
aynhen öyle hak veriyorum

Peki eski telefonu surekli yanimda tutmam lazimmi yoksa evde dursa olurmu iyimiş cidden fiyat cok dez avantajı varmı
kanka yd aldığın iphoneye hattı en fazla 6 veya 8 ay takabilirsin sonrasında ise eski cihazına tak hattı keyfine bak

Geri