Yurt dışı iPhone almak

Reaksiyon skoru
7
Yurt dışından iPhone alıp burada kaydettirsem 6 bin liraya güncelleme gelir mi telefon kapanır mı sorun çıkarır mı bilen var mı

Güncelleme gelir, sorun çıkmaz. Pasaport kimin adına ise 3 yıl o kişinin adına olan hat ile çalışır sadece. 3 yıl sonra istediğin kişinin adına olan hat takabilirsin.

Güncelleme gelir, sorun çıkmaz. Pasaport kimin adına ise 3 yıl o kişinin adına olan hat ile çalışır sadece. 3 yıl sonra istediğin kişinin adına olan hat takabilirsin.
Abimin pasaportu telefonu aldığımda abimin hattı mı çalışır sadece telefonda

Peki benim bu pasaportu çıkartmam zor bir iş mi maliyeti yüksek mi
Yurtdışına çıkman gerek bildiğim kadarıyla. Sadece pasaport yetmiyor. Yanlışım varsa düzeltsinler. Maliyetl olur yani.

pasaport şart değil tc kimlik üzerine kaydebiliyor ama son 1yıl içinde yurtdışına giriş çıkışın olması lazım pasaportsuz belli ülkelere gidip gelebilirsiniz

yurt dışına girip çıkmış olman gerekli. + olarak 6k ücret ödüyorsun bildiğin gibi 3 sene boyunca sadece yurt dışına çıktığın kimlik ve onun üzerine çıkartacağın sim kartın üzerine kullanabiliyorsun. Maliyet olarak 6k ücret + gideceğin ülkenin bilet ücreti. Pasaport çıkartma işini hiç bilmiyorum.

Hattın sahibi pasaportun sahibiyle aynı olması lazım. Hattını abinin üstüne yapicaksin öyle kullanabilirsin.

Geri