Gerekmiyor ama YD cihazın, TR cihazının kişisel erişim noktasına bağlı olması gerekiyor.aynı wifi agına mı baglanılması gerekiyor arama yapmak için
hocam bendede yd cihaz var 11. ayda kapanıcak 1 aylığına kullanıcam yanıma alacağım tr cihazı farkediyormuGerekmiyor ama YD cihazın, TR cihazının kişisel erişim noktasına bağlı olması gerekiyor.
evde 6 var benim arkadaşım onunla xs i kullandı bir sıkıntı olmadı acaba model yükseldikçe farkedermi dedimfark etmiyor diye biliyorum
sizde hangi cihaz varfark etmiyor diye biliyorum
iphone x var bende iphone 12 gelme ihtimali var o yüzden bilgi edinmek için açtım formuevde 6 var benim arkadaşım onunla xs i kullandı bir sıkıntı olmadı acaba model yükseldikçe farkedermi dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizde hangi cihaz var
anladım hocam inş geliriphone x var bende iphone 12 gelme ihtimali var o yüzden bilgi edinmek için açtım formu
evdeysen wifi yetiyor işte. dışarıda da erişim açabilir.Gerekmiyor ama YD cihazın, TR cihazının kişisel erişim noktasına bağlı olması gerekiyor.
nasıl yani 2 telefonuda wifi ye mi bağlamak lazımevdeysen wifi yetiyor işte. dışarıda da erişim açabilir.