Neler Yeni

Yurt dışı iphone kayıt etmeden kullanmak!

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Diyecek bi şey bulamadım demek istedin sanırım? Forumda beni hiç tanımayanların benim hakkımda atıp tutması harika bi olaymış.
Dostum sana destan yazsamda sen anlamazsın kendi kendine vergileri savunuyorsun neymiş 1k dolarlık iphone alıp mobiil veri açmamak.
Bunun vergilerle ne alakası var önce konuşma şeklini düzelt az büyü vergileri öğren ondan sonra gel karşıma 2 3 ay önce 2.5 olan telefon şu an 2.3k ne konuşuyon sen hala neyi koruyon bana?
Harbiden acıyorum böyle tiplere israf ya

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dostum sana destan yazsamda sen anlamazsın kendi kendine vergileri savunuyorsun neymiş 1k dolarlık iphone alıp mobiil veri açmamak.
Bunun vergilerle ne alakası var önce konuşma şeklini düzelt az büyü vergileri öğren ondan sonra gel karşıma 2 3 ay önce 2.5 olan telefon şu an 2.3k ne konuşuyon sen hala neyi koruyon bana?
Harbiden acıyorum böyle tiplere israf ya
Ya sen okuma yazma konusunda sorunlu falan mısın? @tab_enter ya Allah aşkına cevap versene ben telefonların pahalı olması iyi bi şey ya da devlet baba daha fazla vergi alsın falan mı dedim? 1000 dolara Iphone alacak kadar parayı boş boş harcayan adamın 1700TL kayıt parası elinin kiridir. Neyse sen 2020 yılında hala daha iphone 6 al. Sana ne desem boş anlamıyorsun bile.
Oyun derken iyi bir şey beklemiştim. Bu oyun ne böyle. Atari devrimiz bitti.
Ne yapayım arta kalan vakitlerimde eğlenmek için yapmaya başlamıştım sonra dedim ben bunu geliştirip yayınlayayım cebime bir iki bi şey girer diye. Atari sevenler hala daha var yahu, tek başıma BF 6 yapmamı beklemiyordun herhalde.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ya sen okuma yazma konusunda sorunlu falan mısın? @tab_enter ya Allah aşkına cevap versene ben telefonların pahalı olması iyi bi şey ya da devlet baba daha fazla vergi alsın falan mı dedim? 1000 dolara Iphone alacak kadar parayı boş boş harcayan adamın 1700TL kayıt parası elinin kiridir.

Ne yapayım arta kalan vakitlerimde eğlenmek için yapmaya başlamıştım sonra dedim ben bunu geliştirip yayınlayayım cebime bir iki bi şey girer diye. Atari sevenler hala daha var yahu, tek başıma BF 6 yapmamı beklemiyordun herhalde.
Anlamadığın şu adamın 1k doları var madem o kadar telefona para veriyor neden yurt dışından almaya uğraşsın basar parayı tr den alır.
Az mantık rica ediyorum

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Anlamadığın şu adamın 1k doları var madem o kadar telefona veriyor neden yurt dışından almaya uğraşsın basar parayı tr den alır.
Az mantık rica ediyorum
1000 dolarlık iphone 11 12000TL, yurt dışında ise 1000 dolar. Her yaz tatile giden adam yanında alıp getirebilir ve 5.000TL kara geçmiş olur düz bir mantıkla.
Azıcık mantık rica ediyorum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1000 dolarlık iphone 11 12000TL, yurt dışında ise 1000 dolar. Her yaz tatile giden adam yanında alıp getirebilir ve 5.000TL kara geçmiş olur düz bir mantıkla.
Azıcık mantık rica ediyorum.
Yurt dışına tatile giden adam için paranın önemi yoktur dostum zaten o telefon parasının kat kat fazlasını harcamıştır.
Telefon açtırma parası zenginler için parası çok olanlar için önemli değil fakat herkes senin kadar zengin değil.
Şu an bilip bilmeden konuşuyosun telefon açtırma parası pahalı ve bunu onaylıyorsun doğru diyorsun sorunca da doğru mu dedim diyorsun.
3 katı pahalandı neredeyse açtırma parası farkında mısın bilmem ama dünya sadece zenginler için dönmüyor

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Yurt dışına tatile giden adam için paranın önemi yoktur dostum zaten o telefon parasının kat kat fazlasını harcamıştır.
Telefon açtırma parası zenginler için parası çok olanlar için önemli değil fakat herkes senin kadar zengin değil.
Şu an bilip bilmeden konuşuyosun telefon açtırma parası pahalı ve bunu onaylıyorsun doğru diyorsun sorunca da doğru mu dedim diyorsun.
3 katı pahalandı neredeyse açtırma parası farkında mısın bilmem ama dünya sadece zenginler için dönmüyor
Ya benim de anlamadığım olay, şimdi benim kadar zengin değil diyorsun herkes e o zaman insanlar nasıl iPhone alıyor yurt dışından? Yani benim kadar zengin değilse iPhone alacak parası da yok demektir. Ayrıca evet telefon açtırtma çok pahalı onu diyorum ama iPhone alacak adama o para koymaz diyorum. Sen ise diğer vergilerden falan bahsediyorsun telefon fiyatlarından bahsediyorsun.

He bi de sadece tatil olarak düşünme bunu, alamancılar falan da var telefon getirebilecek. Ki sen Avrupa'ya gidip alsan iPhone'u sonra 1700₺ ödesen Türkiye'de yine daha ucuza bile dek gelebilir eğer orada kalmazsa. Bi de yurt dışına çıkmak dolar ya da euro kazanan biri için çok zor değil yani bi balkanlar tarafı falan.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ya benim de anlamadığım olay, şimdi benim kadar zengin değil diyorsun herkes e o zaman insanlar nasıl iPhone alıyor yurt dışından? Yani benim kadar zengin değilse iPhone alacak parası da yok demektir. Ayrıca evet telefon açtırtma çok pahalı onu diyorum ama iPhone alacak adama o para koymaz diyorum. Sen ise diğer vergilerden falan bahsediyorsun telefon fiyatlarından bahsediyorsun.

He bi de sadece tatil olarak düşünme bunu, alamancılar falan da var telefon getirebilecek. Ki sen Avrupa'ya gidip alsan iPhone'u sonra 1700₺ ödesen Türkiye'de yine daha ucuza bile dek gelebilir eğer orada kalmazsa. Bi de yurt dışına çıkmak dolar ya da euro kazanan biri için çok zor değil yani bi balkanlar tarafı falan.
Benim çevremde hiç yurt dışından iphone alan yok.
Sen bize telefon açtırma vergisinin doğru olduğunu söylüyorsun o eskiden daha ucuzdu ve her şey 2 3 ay önce ucuzdu ve aşırı derecede pahalandı.
Bu doğrumu şimdi sen ne anlatmaya çalışıyon ben anlamadım?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Benim çevremde hiç yurt dışından iphone alan yok.
Sen bize telefon açtırma vergisinin doğru olduğunu söylüyorsun o eskiden daha ucuzdu ve her şey 2 3 ay önce ucuzdu ve aşırı derecede pahalandı.
Bu doğrumu şimdi sen ne anlatmaya çalışıyon ben anlamadım?
Yahu dostum ben doğru demiyorum hatta çok pahalı diyorum. Hatta bütün vergilerin fazla olduğunu düşünüyorum. Ama iPhone alacak adama diyorum bak iPhone alacak adama 1700₺ zaten koymaz diyorum. Ayrıca buradaki tek olay 1700₺ de değil, o kutuyu alınca mobil veri yok kullanamıyorsun yani. Bi de benim çevremde de yok ama benim çevremde o kutuyu 170₺ veren de yok yani sonuçta o açıdan bakarsak.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yahu dostum ben doğru demiyorum hatta çok pahalı diyorum. Hatta bütün vergilerin fazla olduğunu düşünüyorum. Ama iPhone alacak adama diyorum bak iPhone alacak adama 1700₺ zaten koymaz diyorum. Ayrıca buradaki tek olay 1700₺ de değil, o kutuyu alınca mobil veri yok kullanamıyorsun yani. Bi de benim çevremde de yok ama benim çevremde o kutuyu 170₺ veren de yok yani sonuçta o açıdan bakarsak.
Zengine zaten koymaz o para biz yurt dışından telefon alıp burda açtırarak daha ucuza getirme peşindeydik onuda önüne geçtiler pahalandırarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom