Neler Yeni

Yurt dışı iphone kayıt etmeden kullanmak!

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Olum la siz baya hükümete karşı nefret beşlemişsiniz xD. Yöneticileri nerede savunuyorum onu da anlamadım? Neyse siz hele bi 10.000TL biriktirin bi iphone almak için ondan sonra da mobil veri bile açamayın. Neyse siz de bunu hak ediyorsunuz zaten.
Vayyy eline klavye alan yardırıyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Olum la siz baya hükümete karşı nefret beşlemişsiniz xD. Yöneticileri nerede savunuyorum onu da anlamadım? Neyse siz hele bi 10.000TL biriktirin bi iphone almak için ondan sonra da mobil veri bile açamayın. Neyse siz de bunu hak ediyorsunuz zaten.
Dostum konuşma şeklini düzelt 2 ay önce 1.5 k olan telefon şu ana 2.3k larda geziyor.
İçimiz dışımız vergi doldu aliexpressten bir ürün alıyorsun yarı fiyatı vergi geliyor.
Araba alıyorsun yarı fiyatı vergisine veriyorsun.
Telefon açtırma parası 1.7k bi bi 700 liraydı bir ara hatırlatırım.
Yani şimdi gelip benim karşıma bu vergiler mantıklı diyemezsin.
Asgari ücret 2.3k adamlar sadece 1 aylık maaşına en kötü telefonu alabiliyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vayyy eline klavye alan yardırıyor.
Aynen öyle piyasaya hakimmisin desek evet der ama hiç bir bilgisi yok

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Dostum konuşma şeklini düzelt 2 ay önce 1.5 k olan telefon şu ana 2.3k larda geziyor.
İçimiz dışımız vergi doldu aliexpressten bir ürün alıyorsun yarı fiyatı vergi geliyor.

Muhtemelen küçük birisi. Her forum da olur. O kadar küçük saygılı insan var ama o kadarda küçük eline tablet , telefon , bilgisayar verilen çocuk var ki.

Muhtemelen babasının tuzu kurudur. Ben yoklukta bilirim varlıkta.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Böyle yöneticilere sevgi beslemek ne mümkün.
Ayrıca biriktirmeme gerek yok fakat 10k parayı telefona vermeyi mantıklı bulmuyorum zaten.
Ben de mantıklı bulmuyorum zaten.

eee? Sorsak piyasaya hakimsindir ama Almanyaya gidip SE 2020 alıp geri dönüp bu cihazı satın alacaksın ama mobil verin bile olmayacak olması sana mantıklı geliyor. Ayrıca cidden anlama sorununuz var, ben vergiler iyi kötü hoş falan demiyorum bi tarafınızdan atıp duruyorsunuz xD.
Muhtemelen küçük birisi. Her forum da olur. O kadar küçük saygılı insan var ama o kadarda küçük eline tablet , telefon , bilgisayar verilen çocuk var ki.

Muhtemelen babasının tuzu kurudur. Ben yoklukta bilirim varlıkta.
Babam zamanında çalışıp kazandıysa ben ne yapayım kankito? ben yokluk bilirim diyor, yoklukta olan herkes iphone alıyor geriye bi kayıt ettirmek kalıyor sanki LUL

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

eee? Sorsak piyasaya hakimsindir ama Almanyaya gidip SE 2020 alıp geri dönüp bu cihazı satın alacaksın ama mobil verin bile olmayacak olması sana mantıklı geliyor. Ayrıca cidden anlama sorununuz var, ben vergiler iyi kötü hoş falan demiyorum bi tarafınızdan atıp duruyorsunuz xD.

Babam zamanında çalışıp kazandıysa ben ne yapayım kankito? ben yokluk bilirim diyor, yoklukta olan herkes iphone alıyor geriye bi kayıt ettirmek kalıyor sanki LUL
Şu an konuşma şeklin bile yaşını belli ediyor.
Kusura bakma tartışamıcam

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter

Babanın çalışıp kazanması beni ilgilendirmez. Herkes kendi ekmeğine bakar. Kankiton mankiton değilim. Benim ayağıma kadar yurt dışından telefon geliyordu ucuza ben almıyordum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Babanın çalışıp kazanması beni ilgilendirmez. Herkes kendi ekmeğine bakar. Kankiton mankiton değilim. Benim ayağıma kadar yurt dışından telefon geliyordu ucuza ben almıyordum.
Uğraşma dostum

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Beyin yaşın max 11
Hoayda nereden bildin :((((( Neyse gidem 1000 dolarlık iphoneme 170tl lik metal kutusu alam mobil veri açamayam 80M kişinin yaşadığı yerde hükümet 3-5 kişi için vergi değiştirsin xD.

Merak etme ben vergi vergi ühüüüü diye ağlamak yerine çalışıp para kazanıyorum. Oyun geliştirme projelerinde rol oynuyorum hatta tamamen tek başıma yaptığım oyunu bugün yayınlayacağım. Hiç olmazsa boş boş ağlayıp 170TL mi işe yaramaz bi şeye harcamıyorum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hoayda nereden bildin :((((( Neyse gidem 1000 dolarlık iphoneme 170tl lik metal kutusu alam mobil veri açamayam 80M kişinin yaşadığı yerde hükümet 3-5 kişi için vergi değiştirsin xD.

Merak etme ben vergi vergi ühüüüü diye ağlamak yerine çalışıp para kazanıyorum. Oyun geliştirme projelerinde rol oynuyorum hatta tamamen tek başıma yaptığım oyunu bugün yayınlayacağım. Hiç olmazsa boş boş ağlayıp 170TL mi işe yaramaz bi şeye harcamıyorum.
Biz ne desek sana boş o yüzden allaha havale

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter

Merak etme ben vergi vergi ühüüüü diye ağlamak yerine çalışıp para kazanıyorum. Oyun geliştirme projelerinde rol oynuyorum hatta tamamen tek başıma yaptığım oyunu bugün yayınlayacağım.
Aaaa yolun açık olsun yürekten inandım. Bende her sene tonla vergi veriyorum. Allah'a şükür kazanıyoruz biz.

Top Bottom