Neler Yeni

Yurt Dışı iPhone Nasıl Kayıt Ettirebilirim?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar sarı sitede 14 Pro Max'ler var 25k'ya yurt dışı ürünü olarak, bende 35k bütçe var bu para ile bu ürünü nasıl kayıt ettirebilirim kafam çok karıştı kimisi nüfus cüzdanı ile gidilen ülkede ettir diyor kimisi pasaport çıkar kıbrısa git gel diyor ne yapmalıyım pasaport ve vizem yok 18 yaşındayım.

şahin doğan

80+ Platinum
kimlik ile kıbrısa git gel kayıt ettir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Pasaportla kolayca girip çıkabileceğin bir ülkeye gidip gel sonra 2700TL kayıt ettirme parasını öde rahatına bak.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Dostum pasaport veya kimlik fark etmez. Vizesiz bir ülkeye gir çık yap kaydını e devlet üzerinden yap.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dostum pasaport veya kimlik fark etmez. Vizesiz bir ülkeye gir çık yap kaydını e devlet üzerinden yap.
Sistemde gözükür dimi gidip geldiğimi havalimanında bir şey yapmama gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman azerbaycana gidip geleyim farkeder mi? kimlik ile gitsem

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
ben 12 kullanıyordum hattım bir anda kapandı pasaport ile giriş çıkış yapan bi yakınımın üzerine yaptırdım kullanıyorum hat da onun üzerine oldu mecburen yoksa çalışmıyor

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA
Bir şey soracagım fransadan telefon getireceğim getirdikten sonra mı yurtdışı yapıp gelmem lazım. Yoksa önce de girip çıksam sonra telefon gelse kayıt yapabiliyormuyuz. Birde Gurcistan yurtdışı sayılıyor mu ?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ben 12 kullanıyordum hattım bir anda kapandı pasaport ile giriş çıkış yapan bi yakınımın üzerine yaptırdım kullanıyorum hat da onun üzerine oldu mecburen yoksa çalışmıyor
Ben telefonu sarı siteden alsam mesela sonra azerbaycana kimlik kartımla girip çıksam btk sitesinden imei kaydı yaptırım 2700 tl versem iş bitiyor mu yani hocam

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
Bir şey soracagım fransadan telefon getireceğim getirdikten sonra mı yurtdışı yapıp gelmem lazım. Yoksa önce de girip çıksam sonra telefon gelse kayıt yapabiliyormuyuz. Birde Gurcistan yurtdışı sayılıyor mu ?
Yakın zamanda girip çıktıysan problem olmaz telefondan önce yada sonra Gürcistan sayılır evet.

Ben telefonu sarı siteden alsam mesela sonra azerbaycana kimlik kartımla girip çıksam btk sitesinden imei kaydı yaptırım 2700 TL versem iş bitiyor mu yani hocam
Evet

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ben telefonu sarı siteden alsam mesela sonra azerbaycana kimlik kartımla girip çıksam btk sitesinden imei kaydı yaptırım 2700 TL versem iş bitiyor mu yani hocam
Evet ama hat senin adına olmalı. Yani diyelim 18'den küçük biri de kendi adına kayıt yaptırabiliyor ama genç tarifesi bile olsa FreeZone GNÇ misali yine aile bireylerinin üstüne sayılıyor.
Son 1 yılda yurt dışına gidip geldiysen gitmene gerek yok yine kayıt yapabiliyorsun.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Yakın zamanda girip çıktıysan problem olmaz telefondan önce yada sonra Gürcistan sayılır evet.

Evet
o zaman azerbaycana kimlikle gidip gelirim daha iyi pasaport kıbrıs falan söyleniyordu boşvereyim onu o zaman

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Sistemde gözükür dimi gidip geldiğimi havalimanında bir şey yapmama gerek yok

O zaman azerbaycana gidip geleyim farkeder mi? kimlik ile gitsem
Gir çık yap. Sana veznede girip çıktığına dair bir pul gibi bir şey verecekler. O kağıttaki bilgileri e devlete yaz bitti bu kadar

Top Bottom