Mi 14 ultraServer kaydı yapılabilen bir telefon önerir misiniz? Esas kullanım amacım kamera olucak. Bütçe 25-30k
Oneplus 13Server kaydı yapılabilen bir telefon önerir misiniz? Esas kullanım amacım kamera olucak. Bütçe 25-30k
12 ye yapılıyor 13 te varmı bilmiyorumServer kaydı yok onun sanırım hocam.
S24 ultranın kaydı şuanda kapalı. Ofis telefonu derken arama vs. yapmicaksanız olabilir orada wifi varsa. Şuan da bildiğim bi xiaomiye kayıt yapılıyor. Siz hangi amaçla kullancaksanız tam olarak? Ofis telefonu derken sadece orda durcak mı? Yoksa habire görüşme mi yapıcaksınız?server kayıt durumu nedir ofis telefonu olarak kullanacağım önerir misin samsung s24ultra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada en son imei çakılan telefonlar hangisi kaliteli olan
Anladim hocam peki simdi alirsam onumuzdeki Eylul ayina kadar kayitsiz kullanabiliyorum diye biliyorum. O zamana kadar server kayit gelir mi sence?Maalesef yapılmıyor hocam şuan hiçbir samsunga.
Ona kimse hiçbir şey diyemez hocam gelcek diyenlerin vaadine inanmayın bence. Hiçbir yerde resmi kaynak yok o yüzden kesin bir şey diyemiyorum şuanlık.Anladim hocam peki simdi alirsam onumuzdeki Eylul ayina kadar kayitsiz kullanabiliyorum diye biliyorum. O zamana kadar server kayit gelir mi sence?
Bildiğim tek xiaomilerde açık.Ona kimse hiçbir şey diyemez hocam gelcek diyenlerin vaadine inanmayın bence. Hiçbir yerde resmi kaynak yok o yüzden kesin bir şey diyemiyorum şuanlık.