sıkıntılı cihaz çok yd cihaz kullandım kopma çok oluyor şarj sıkıntılıArkadaşlar merhabalar, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum imei box gibi cihazlar varmış sanırım bunlar işimi görür mü?
Bazı telefondular eski iPhonenin imeisini yeni telefonla değiştiriyor gibi (böyle olduğuna emin değilim) bir işlem yapıyormuş sanırım bunlar halkında bilginiz var mi?4-8bin tl arası fiyatı var.
Sürekli sarj etmen gerek.
Sürekli yanında taşıman gerek.
Telefonun yanında olmalı ki iyi çeksin şebekesi ve telefonla iyi bağlantı kursun.
Ayrıca kullanım sırasında sorunlar ile karşılaşabilirsin. Bunlar stabil olmayan bağlantılardır.
Sorunu nasıl çözdünüzsıkıntılı cihaz çok yd cihaz kullandım kopma çok oluyor şarj sıkıntılı
Seste sıkıntı oluyormuş. Karşı tarafa cızırtılı gidiyormuş. Sanırım güvenlik açığı da yaratıyor öyle bir duyumum da var. 2 iphone taşıyıp icloud eşleştirirsen gelen arama kaçağa da gelir. Orijinalden sürekli int paylaşırsın. Iphone 7-8 taşıyor millet onun için. Ama arama yaparken kaçaktan yapamazsın, sadece gelen aramayı kaçaktan cevaplayabilirsin.Arkadaşlar merhabalar, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum imei box gibi cihazlar varmış sanırım bunlar işimi görür mü?
satıp yurt içi cihaza geçerekBazı telefondular eski iPhonenin imeisini yeni telefonla değiştiriyor gibi (böyle olduğuna emin değilim) bir işlem yapıyormuş sanırım bunlar halkında bilginiz var mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorunu nasıl çözdünüz