Yurt Dışı Xiaomi 14 Ultra Alınır Mı?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,434
25-30k bütçeyle 14 ultra düşünüyorum server kaydı atılabilmesi şartıyla. Esas kullanım amacım kamera olacak siz hangi telefonları önerirsiniz 14 ultra iyi midir? Video çekerken ayarlanabilir diyaframın kullanılamaması beni biraz üzdü ve düşündürdü. Sinematik video sabit video gibi çekimlerde de sadece 1080p ye 30fps veriyor sanırım video desteği konusunda da biraz geride ama fotoğraf kalitesi vs. çok hoşuma gitti. Sizce hangi telefonu almalıyım?

25-30k bütçeyle 14 ultra düşünüyorum server kaydı atılabilmesi şartıyla. Esas kullanım amacım kamera olacak siz hangi telefonları önerirsiniz 14 ultra iyi midir? Video çekerken ayarlanabilir diyaframın kullanılamaması beni biraz üzdü ve düşündürdü. Sinematik video sabit video gibi çekimlerde de sadece 1080p ye 30fps veriyor sanırım video desteği konusunda da biraz geride ama fotoğraf kalitesi vs. çok hoşuma gitti. Sizce hangi telefonu almalıyım?
Bence S24U tercih edin.

Samsung s24 server olayı çok büyük sıkıntı. Hiç acilmayabilir. Xiaomi de sıkıntı yok. Server kayıt en iyisi. Olmadı direnç. Alınır cok iyi telefon

Samsung s24 server olayı çok büyük sıkıntı. Hiç acilmayabilir. Xiaomi de sıkıntı yok. Server kayıt en iyisi. Olmadı direnç. Alınır cok iyi telefon
Hocam dirençte de çok sıkıntı olabiliyor ya içi açılıyor vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır derken samsung s24u mı xiaomi 14u mı?

abim kullanıyor gayet memnun oyun performansı olarak ta süper 120 fps desteği bulunuyor popüler oyunlarda pubg , cod gibi.

abim kullanıyor gayet memnun oyun performansı olarak ta süper 120 fps desteği bulunuyor popüler oyunlarda pubg , cod gibi.
Hocam çok oyun oynamıcağım esas işim kamera olacak kamerasından memnun mu dicem de o kameralarla mutlu olmamak elde değil. Kamera konusunda sıkıntı yaşadığı beğenmediği yer oldu mu hiç? İşte atıyorum video kayıt seçeneklerinde bazı ayarları çok saçma ya da pro modda video çekerken diyafram ayarlanmıyor gibisinden. Birde rica etsem pro modunda fotoğraf kısmında S ve ISO (ISO dan emin değilim ama pro kısmındaki ayarları) en büyük ve en küçük ayarlanabilir değerleri atabilir misiniz?

Kayıt olan telefon alın kesinlikle. S24u güzel telefon ama yıllardır kayıt yok.
Şu anlık öyle gibi duruyor hocam yoksa aklımdan geçen bir diğer telefon vivo x200pro onda yazılım biraz tedirgin ediyor ama kamerası vs. baya iyiydi ama 14 ultra mı iyi vivo mu onu bilmiyorumda vivo gibi geliyor bana

İyidir hocam ama 2. El alacaksanız kesinlikle server kayıtlı cihaz alın. Şunu da belirteyim ben sizin yerinizde olsam bütçeyi biraz daha zorlar xiaomi 15 ultra alırdım.

Şu anlık öyle gibi duruyor hocam yoksa aklımdan geçen bir diğer telefon vivo x200pro onda yazılım biraz tedirgin ediyor ama kamerası vs. baya iyiydi ama 14 ultra mı iyi vivo mu onu bilmiyorumda vivo gibi geliyor bana
Vivo kamera tarafında belki biraz daha iyi olabilir ama xiaomi deki imei kaydını çok önemli bir etken. Vivo ya muhtemelen asla kayıt gelemeyecek bu yüzden her sene 4 ay çift telefon gezmek zorundasınız.
Şu video da diyafram mevzusuna gelirsek, bendede değişken diyafram özellikli xiaomi 13 ultra var ve kameranın suyunu çıkarmama rağmen bir kere işime yaramadı değişken diyafram, siz ne yapacaksınız çok merak ediyorum.

İyidir hocam ama 2. El alacaksanız kesinlikle server kayıtlı cihaz alın. Şunu da belirteyim ben sizin yerinizde olsam bütçeyi biraz daha zorlar xiaomi 15 ultra alırdım.

Vivo kamera tarafında belki biraz daha iyi olabilir ama xiaomi deki imei kaydını çok önemli bir etken. Vivo ya muhtemelen asla kayıt gelemeyecek bu yüzden her sene 4 ay çift telefon gezmek zorundasınız.
Şu video da diyafram mevzusuna gelirsek, bendede değişken diyafram özellikli xiaomi 13 ultra var ve kameranın suyunu çıkarmama rağmen bir kere işime yaramadı değişken diyafram, siz ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
15 ultrayı bende düşündüm hocamda 35-40 civarı min bütçeyi biraz aşıyor yoksa direkt onu alırdım

Yani diyaframı hep kullanmak değilde hatta çok kullanmam bile ama ayarlanamaması bana saçma geldi o özelliği koymuş video başlamadan istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ama video başlayınca yok deaktif oluyor elleyemiyorsun o biraz saçma geldi birde sinematik sabit video kayıtlarının 1080p 30fps olması onun dışında bi sorun yok ona rağmen çok güzel kamerası

Siz 13 ultradan memnun musunuz arayüz vs. akıcılık nasıl zoomu fotoğrafı perfonmansı nasıl

Hocam eğer uzun pozlamalı foto fetişiniz yoksa şu değişken diyafram neredeyse hiçbir işe yaramıyor maalesef, sanırım zaten bu yüzden 15 ultra ya eklemediler özelliği.SSinematik video kaydı hakkında yorumum yok maalesef.
13 ultradan aşırı memnunum hocam ama direnç kaydı yapılırken cihazı biraz fazla kurcaladıkları için biraz sıkıntılı çalışıyor ama, nasipse seneye 16 ultra ya geçerim artık.

Alınır derken samsung s24u mı xiaomi 14u mı?
Evet direnç sıkıntılı. Server kayit en güzeli. 14 ultra kamera kiti ile pro kameralari aratmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,488
Üyeler
184,172
Son üye
nisa353535353
Geri