Hocam Arapları göndermek bence daha iyi bir tercih. Okuma yazması olmayan adamların bize ne faydası olucak? Tabii başarılı olanlara göz yumulabilir.Türk milliyetçilerine asıl hakaret ekteki videodur zannımca, kanunlar icap ederse değiştirilir.
Kısa vadeli düşünme, uzun vadeli düşün. Bugün Araplar gider, yarın başkası gelir. Bugün X partisinin lehinedir, yarın Y partisinin lehine olur. Sen bunun önüne bir engel koymadığın sürece her türlü suistimal edilecek.Hocam Arapları göndermek bence daha iyi bir tercih. Okuma yazması olmayan adamların bize ne faydası olucak? Tabii başarılı olanlara göz yumulabilir.
Yok her şeyi hak ediyor bu millet.Bu millet bir şeyi haketmiyor...
Ülkeyi batırmadan uyanmayacaklar ülkeyi 90 lar 80 ler seviyesine getirmeleri lazım !!
Hocam dediğim gibi Türk milliyetçileri buna çok sinirlenir bu ülkenin en az yüzde 25'i milliyetçi. Türk vatandaşlığının bu kadar kolay verilmesini önlemek için kanun konulabilir aynı şekilde ülkeye alımlarda.Kısa vadeli düşünme, uzun vadeli düşün. Bugün Araplar gider, yarın başkası gelir. Bugün X partisinin lehinedir, yarın Y partisinin lehine olur. Sen bunun önüne bir engel koymadığın sürece her türlü suistimal edilecek.
Açıkçası ülkenin geleceği söz konusuyken belirli bir güruhun sinirlenip sinirlenmemesi pek umrumda değil.Hocam dediğim gibi Türk milliyetçileri buna çok sinirlenir bu ülkenin en az yüzde 25'i milliyetçi.
Hocam kanun koymak için meclisten geçmesi lazım ya Bu yönergeyi sadece muhafazakar partiler kabul eder onlarında zaten amacını biliyoruz.Açıkçası ülkenin geleceği söz konusuyken belirli bir güruhun sinirlenip sinirlenmemesi pek umrumda değil.
Niye? Sadece muhafazakarlar mı ülkesini düşünüyor? Şu ekteki videoların sebebi olan kanuna neden hayır denilsin? Arap, Arap'tır kardeşim. Benim toprağımda doğmamış adama yıllar sonra bir şekilde vatandaşlık aldı diye niye Türk muamelesi çekeyim?Hocam kanun koymak için meclisten geçmesi lazım ya Bu yönergeyi sadece muhafazakar partiler kabul eder
Hocam muhafazakar partiler günümüzdekilerden bahsediyorum tek amaçları Türklükle dalga geçmek ben bugüne kadar bu ülke için bir şey yaptıklarını görmedim. Tek amaçları dini sömürerek ceplerini doldurmak. Solcu ve Türk milliyetçileri böyle bir yönergeyi asla kabul etmez çünkü tabanı buna karşı.Niye? Sadece muhafazakarlar mı ülkesini düşünüyor? Şu ekteki videoların sebebi olan kanuna neden hayır denilsin? Arap, Arap'tır kardeşim. Benim toprağımda doğmamış adama yıllar sonra bir şekilde vatandaşlık aldı diye niye Türk muamelesi çekeyim?
Madem tabanı buna karşı, konudaki videoyu desteklemeleri gerekir o zaman. Madem videoyu desteklemiyorlar, tabanı niye buna karşı?Solcu ve Türk milliyetçileri böyle bir yönergeyi asla kabul etmez çünkü tabanı buna karşı.
Hocam Arapları göndermekle Türklük esasını ayaklar altına almak arasında çok fark var.Madem tabanı buna karşı, konudaki videoyu desteklemeleri gerekir o zaman. Madem videoyu desteklemiyorlar, tabanı niye buna karşı?
Sorun 66. Maddede değil sorun Türk Vatandaşlığı Kanunun uygulanmaması ve sonradan bazı maddelerin değiştirilmesi yüzündendir. Değiştirilmiş maddelerde bile hala Türk Vatandaşlığı almamaları gerekiyor ama cb yetkisi olduğu için görmezden geliniyor, diplomasiz adamı cb yaparsak tabii ki de sorunlar çıkarTürkçe konuşamayan bu adama oy verebilme salahiyetini veren madde, 66. madde. Vatandaşlığı bir şekilde elde ettiğin gibi kanun önünde tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile eşit konumda oluyorsun. İstiyorsan kırk yaşında vatandaşlık al, istiyorsan alfabeyi bile bilme. Fark etmiyor ki. Oy verebilirsin çünkü 66. maddeye göre Türk'sün. Ekteki videoya binaen bu maddeden bahsedilmesinden daha doğal ne olabilir? Senin bu eleştirilerin de bu maddeye aslında ama farkında değilsin. Vatandaşlığı olan herkesi Türk olarak tanımlamaktan vazgeçip Anadolu topraklarında doğmayanlara oy verme salahiyeti vermesen her türlü sorun çözülür.