Neler Yeni

Yurt dışından airpods pro 2.nesil alınır mı?

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
Merhaba. Yurt dışından yaklaşık 9.500 TL civarına AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum iPhone kullanıcısıyım. Normalde Apple Watch SE almayı düşünüyordum ama sadece saate bakmak için o kadar para vermek mantıklı gelmemeye başladı. AirPods fiyatına değer mi Apple Watch AirPods karşılaştırmasına görüşünüz nedir? Kulaklık ve saatim yok ikisine de ihtiyacım var diyebilirim.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Kerem Aktaş
Merhaba. Yurt dışından yaklaşık 9.500 TL civarına AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum iPhone kullanıcısıyım. Normalde Apple Watch SE almayı düşünüyordum ama sadece saate bakmak için o kadar para vermek mantıklı gelmemeye başladı. AirPods fiyatına değer mi Apple Watch AirPods karşılaştırmasına görüşünüz nedir? Kulaklık ve saatim yok ikisine de ihtiyacım var diyebilirim.
akıllı saatler bence boş iş. airpods pro 2ye gelirsek ben de güncel olarak 1 yıla yakındır kullanıyorum. baya memnunum alınır rahat baya kullanımı falan. ya o kadar para verilir mi bilmem ama illa bişey alacam saat veya kulaklık biri diyosanız kulaklık tavsiye ederim şahsi görüşüm olarak.

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
akıllı saatler bence boş iş. airpods pro 2ye gelirsek ben de güncel olarak 1 yıla yakındır kullanıyorum. baya memnunum alınır rahat baya kullanımı falan. ya o kadar para verilir mi bilmem ama illa bişey alacam saat veya kulaklık biri diyosanız kulaklık tavsiye ederim şahsi görüşüm olarak.
Garanti mevuzusuyla ilgili fikriniz var mı?

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
1 hafta önce 9500TL ye MediaMarkttan satın aldım. (TR)

elemin

80+ Bronze
TR'de de aynı fiyat değil mi ? Yurtdışından almayın boşa bence.Ben de kullanıyorum çok memnunum iphone kullanıcısıysanız vazgeçilmez bir kulaklık.

siyo3147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
siyabend özen
sakın alma zaten tr de o fiyat git tr den al

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan alacağımdan değil bilgi almaya çalışıyorum ama şuan 11.399 TL'ye var sanırım en ucuz.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Selim
Şuan alacağımdan değil bilgi almaya çalışıyorum ama şuan 11.399 TL'ye var sanırım en ucuz.
Bu tarz ürünler telefon dışında tr ile fiyatlari benzer hatta bazı ürünler Türkiye de daha ucuz bu yüzden 2 3 bin için garantiden olmayın

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
Mart 8 de 8.250tl gözüküyor akakçede tekrardan düşermi bilmiyorum ama düşerse kaparım

Top Bottom