Yurt Dışından Araba Parçası Sipariş Etmek

TwinsR32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
778
Yurt dışından arabaya motor içi parçalar ve jant siparişi vermek istiyorum fakat fiyatlar çok garip tr'de örnek olarak jant tek satılmaz genelde takım satılır motor içi için piston tek satılmaz genelde direk takım fiyatı verilir. yurt dışında da öylemi çözemiyorum fiyatları eğer takım içinse çok uygun geliyor ama vergisi de var onu nasıl hesaplarız bilmiyorum. örnek olarak usa'den gönderim yapan bir firma buldum fiyat konusunda uygun. linki bu https://www.furiouscustoms.com/enkei-rpf1-wheel-18x10-5-15-5x114-3-sbc-chrome/
bu takım mı tek midir sizce , vergilendirmesi ne üzerinden oluyor , kutusuna veya faturasına cüzi bir şey yazdırsam vergi az çıkar mı , daha önce yurt dışından birşeyler alan kişiler deneyimlerinizi anlatabilir misiniz.

Bu ürün tek hocam . Açıklamada da belirtmiş. Takım 1800 dolar yapıyor anlık kur ile 32.700 TL para yapıyor.
https://gumruk-vergisi.hesaplama.net/ siteye göre 18 bin küsür de vergisi çıkıyor.
Çoğu replika ama ikinci el orjinal enkei jant bakmak daha uyguna gelebilir

Bu ürün tek hocam . Açıklamada da belirtmiş. Takım 1800 dolar yapıyor anlık kur ile 32.700 TL para yapıyor.
https://gumruk-vergisi.hesaplama.net/ siteye göre 18 bin küsür de vergisi çıkıyor.
Çoğu replika ama ikinci el orjinal enkei jant bakmak daha uyguna gelebilir
replika da rpf1 var ama standart renkler. siyah krom modeli yok. rpf1 harici pf05 modeli var o zaten hiç yok trde satan. var mı önerebileceğin pf05 modeline benzer tarzda jant replika olur orjinal olur. tek derdim farklı olması. piyasadaki arabaların hepsi birbirinin kopyası olmaya başladı artık. sabit modifiye sadece arabanın rengi değişiyor gibi gelmeye başladı bana.

replika da rpf1 var ama standart renkler. siyah krom modeli yok. rpf1 harici pf05 modeli var o zaten hiç yok trde satan. var mı önerebileceğin pf05 modeline benzer tarzda jant replika olur orjinal olur. tek derdim farklı olması. piyasadaki arabaların hepsi birbirinin kopyası olmaya başladı artık. sabit modifiye sadece arabanın rengi değişiyor gibi gelmeye başladı bana.
Farklı bir model istiyorsun anladığım kadarıyla. Eğer siyah krom jant kafana yattıysa replika rpf1 jantı krom kaplayan yerler var.
Takacağın araba nedir bilmiyorum. Ama Oz racing jantlar takacağın arabaya yakışır. Zaten genel olarak çoğu arabaya yakışam janttır

Farklı bir model istiyorsun anladığım kadarıyla. Eğer siyah krom jant kafana yattıysa replika rpf1 jantı krom kaplayan yerler var.
Takacağın araba nedir bilmiyorum. Ama Oz racing jantlar takacağın arabaya yakışır. Zaten genel olarak çoğu arabaya yakışam janttır
2008 corollaya takıcam. 17inç tercihim ama 18 de olabilir. oz jantları güzel ama japonlara yakıştıramıyorum daha çok alman arabalarına güzel duruyor gibi. daha çok yurtdışı spec yapmaya çalışıcam görünüş olarak. motor içi forged parça fiyatları da arıyorum jantın yanı sıra. bi merak başladı eğer düşündüğüm miktarın altında birşeyler çıkarsa motor içi girip jantı iptal de edebilirim
krom kaplama yapan yer ismi verme şansın var mı fiyat almak için yazıcam da

2008 corollaya takıcam. 17inç tercihim ama 18 de olabilir. oz jantları güzel ama japonlara yakıştıramıyorum daha çok alman arabalarına güzel duruyor gibi. daha çok yurtdışı spec yapmaya çalışıcam görünüş olarak. motor içi forged parça fiyatları da arıyorum jantın yanı sıra. bi merak başladı eğer düşündüğüm miktarın altında birşeyler çıkarsa motor içi girip jantı iptal de edebilirim
krom kaplama yapan yer ismi verme şansın var mı fiyat almak için yazıcam da
Aslında ben de googleden baktım. İstanbul krom kaplama yazdım direkt. Bakabilirsin bir onlara. Olmazsa kromcunun da illa tanıdığı kromcu vardır.
Yoksa folyo krom kaplamalara da bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri