Yurt dışından konsol almak.

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşlae merhaba ben yurt dışından PS4 almak istiyorum ama bunun gümrüğü, vergisi vs vs var o yüzden de bir yandan çekiniyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Yurt dışından alırken bir akrabanız ile getirtmeye çalışın yoksa ülkedeki ile aynı fiyata gelir

yurt dışında akraban varsa ordan al ve birazdaha biriktir 3500 falan olsun paran akraban varsa söyle ps5 alsınlar. geldikleri zamanda verirler sana. sakın kargoya vermesinler. vergi çıkar başınıza.

nasıl bir yardımdan bahsediyorsun? sanırım senin istediğin şey yurtdışından bir tanıdığımızdan sana konsol aldırmamız

Tanıdıgımız kutusuyla getirebiliyor mu sıfır şekilde yoksa ona da sıkıntı cıkartırlar mı

yurt dışında akraban varsa ordan al ve birazdaha biriktir 3500 falan olsun paran akraban varsa söyle ps5 alsınlar. geldikleri zamanda verirler sana. sakın kargoya vermesinler. vergi çıkar başınıza.
Almanya da halam var ona söylesem o alsa kargolayla bana yollasa yine aynı fiyatamı denk gelir?

Almanya da halam var ona söylesem o alsa kargolayla bana yollasa yine aynı fiyatamı denk gelir?
vergi çıkar. halanızın konsolla birlikte gelmesi gerekiyor. hatırlatayım uçuşlara kapalı şu an almanya. tükiyeden gidemezsiniz veya gelemezsiniz.

Arkadaşlae merhaba ben yurt dışından PS4 almak istiyorum ama bunun gümrüğü, vergisi vs vs var o yüzden de bir yandan çekiniyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Eğer tanıdığınız yanında getirirse ülkeye vergi vesaire çıkmıyor hatta sıfır ürünü ülkeden çıkarken verdiği vergiyi bile geri alıyor.
Kutulu getirmek belki sıkıntı çıkartabilir akraban karşı gelirse bir şey olacağını sanmıyorum kutusuz getirmek en garantisi ama seneye ps 5 getirticem :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,017
Üyeler
188,198
Son üye
Apameyra
Geri