Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Katılım
- 6 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 769
- Reaksiyon skoru
- 146
Arkadaşlae merhaba ben yurt dışından PS4 almak istiyorum ama bunun gümrüğü, vergisi vs vs var o yüzden de bir yandan çekiniyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Almanya da halam var ona söylesem o alsa kargolayla bana yollasa yine aynı fiyatamı denk gelir?yurt dışında akraban varsa ordan al ve birazdaha biriktir 3500 falan olsun paran akraban varsa söyle ps5 alsınlar. geldikleri zamanda verirler sana. sakın kargoya vermesinler. vergi çıkar başınıza.
gümrük vergisi sağolsunAlmanya da halam var ona söylesem o alsa kargolayla bana yollasa yine aynı fiyatamı denk gelir?
vergi çıkar. halanızın konsolla birlikte gelmesi gerekiyor. hatırlatayım uçuşlara kapalı şu an almanya. tükiyeden gidemezsiniz veya gelemezsiniz.Almanya da halam var ona söylesem o alsa kargolayla bana yollasa yine aynı fiyatamı denk gelir?
Eğer tanıdığınız yanında getirirse ülkeye vergi vesaire çıkmıyor hatta sıfır ürünü ülkeden çıkarken verdiği vergiyi bile geri alıyor.Arkadaşlae merhaba ben yurt dışından PS4 almak istiyorum ama bunun gümrüğü, vergisi vs vs var o yüzden de bir yandan çekiniyorum. Yardımcı olabilecek var mı?