Yurt Dışından Kulaklık Almak Mantıklı Mı?

Ardnn

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba. Hyperx cloud3 s wireless modelini satın almak istiyorum. Türkiye fiyatı 6200 Tl civarı. Şuanda arkadaşım Romanya da ve oradaki mağazada ürün black friday indirimiyle birlikte 3800 tl civarına geliyor. Tax free vs muhtemelen 3.400 civarına mal olur. Sizce mantıklı mı garanti riskine değer mi? Cevaplar için teşekkürler

Fiyat makul alınır.
Zaten garantiye kaç kere ürün gönderiyoruz ki ?

Arkadaşlar merhaba. Hyperx cloud3 s wireless modelini satın almak istiyorum. Türkiye fiyatı 6200 Tl civarı. Şuanda arkadaşım Romanya da ve oradaki mağazada ürün black friday indirimiyle birlikte 3800 tl civarına geliyor. Tax free vs muhtemelen 3.400 civarına mal olur. Sizce mantıklı mı garanti riskine değer mi? Cevaplar için teşekkürler
Garantiye çok takılıyoruz biz ülkecek bana kalırsa, al gitsin arada güzel fiyat farkı var.

o kulaklık bozulmaz garanti vs uğraştırmaz seni arkadaşın alsın burada o paraya kablolusunu alamıyorsun

Eyvallah arkadaşlar aldıracağım çok teşekkürler

Eyvallah arkadaşlar aldıracağım çok teşekkürler
tax free her mağazada geçerli değil ama 400 tl için uğraşmaya değer olmadığını düşünüyorum direk 3800 de cok iyi fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,369
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri