GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,262
Beyler yurt dışından arkadaş gelicek sizce ne getirteyim? S23 ultra 280 dolara geliyor veya laptop falan'mı getirtsem ne getireyim sizce?
sadece bir fikir olarak, ikisinin de birbirinden farklı artıları var. birisi çok iyi bir telefon, diğeri ise elinden hızlı çıkartabileceğin bir elektronik cihaz. eğer kullanmak içinse ve laptop/masa üstü yoksa net bir şekilde laptop bence. fakat zaten pc var ama s23 şu anki telefonumdan daha iyi diyosan, bence s23 al kaçBeyler yurt dışından arkadaş gelicek sizce ne getirteyim? S23 ultra 280 dolara geliyor veya laptop falan'mı getirtsem ne getireyim sizce?
S23 alasım var ama elimdeki oyun içi vb gayet yeterli ben uyguna geliyor diye istedim kamera vbsadece bir fikir olarak, ikisinin de birbirinden farklı artıları var. birisi çok iyi bir telefon, diğeri ise elinden hızlı çıkartabileceğin bir elektronik cihaz. eğer kullanmak içinse ve laptop/masa üstü yoksa net bir şekilde laptop bence. fakat zaten pc var ama s23 şu anki telefonumdan daha iyi diyosan, bence s23 al kaç
PC var mıS23 alasım var ama elimdeki oyun içi vb gayet yeterli ben uyguna geliyor diye istedim kamera vb
Var laptopta varPC var mı
arkadaşının sana getirebiliceği bütçedeki laptopları kısa bir araştırın derim. Türkiye de fiyatları ne kadar, senin laptop dan daha mı iyi, o paraya almaya değer mi vs... (o kadar söylüyorum ama aklına girmek istemiyorum benimde aklımda senin için s23 var, fakat bi araştır diye diyorum)Var laptopta var
Baktım tr ile nerdeyse aynı fiyatarkadaşının sana getirebiliceği bütçedeki laptopları kısa bir araştırın derim. Türkiye de fiyatları ne kadar, senin laptop dan daha mı iyi, o paraya almaya değer mi vs... (o kadar söylüyorum ama aklına girmek istemiyorum benimde aklımda senin için s23 var, fakat bi araştır diye diyorum)
Bence AntenBeyler yurt dışından arkadaş gelicek sizce ne getirteyim? S23 ultra 280 dolara geliyor veya laptop falan'mı getirtsem ne getireyim sizce?
Valla bi müzik için kulaklık getirtmek istiyorum açıkcası Türkiye icerisinde pek kaliteli yok uygun fiyata zamanında 1more sonoflow aldım birtane daha'mı çeksem diye düşünüyorum anker Q35 ile kıyasladım benim daha hoşuma gitmişti 1more simdi sağlam ve uyguna bi kulak üstü kulaklık arıyorumBence Anten
neye ihtiyacınız varsa ve uzun ömürlü gidecekse onu alın bence.
karton karton ithal sigara getir alıcısı çok, eğer getirirsen yaz banaBeyler yurt dışından arkadaş gelicek sizce ne getirteyim? S23 ultra 280 dolara geliyor veya laptop falan'mı getirtsem ne getireyim sizce?
Arkadaş geçirtebilirmiki onu bilemiyorum bir yasası var mı? Öyle gelirse viski falanda çektirtirimkarton karton ithal sigara getir alıcısı çok, eğer getirirsen yaz bana
Alkol oranı %22 geçen alkollerde en fazla 1 litre, geçmeyenlerde 2 litre sınır varArkadaş geçirtebilirmiki onu bilemiyorum bir yasası var mı? Öyle gelirse viski falanda çektirtirim
garanti olsun bence hiç o işe girme. sana ne lazımsa onu al arkadaşın dediğin gibi. mesela bilgisayarın biraz eskidir, ordan yenisini yetirtirsin. aynı şey telefon, tablet vs... elektronik eşyalar içinde geçerli. veya orda buraya göre daha ucuz olan saatler var. ayakkabılar, burda bulunmayan kıyafetler.... yani seçeneğin çok ben maddeleri verdim içine ne yatarsaArkadaş geçirtebilirmiki onu bilemiyorum bir yasası var mı? Öyle gelirse viski falanda çektirtirim