Yurt dışından S24 Ultra getirilirse Türkiye'de nasıl kullanılır

Reaksiyon skoru
46
s24 ultra yurtdışı güncelleme yapılır mı her zaman güncelleme gelir
Root yok IMEI yok

Sorunsuz kullanırsın. Çift sim ise yasal olarak 4+4 ay kullanırsın. Nisan ayında kullanmaya başlarsan sene sonuna kadar sorunsuz gider.

Her sene 1 Ocak itibariyle süre sıfırlanır 4+4 ay yine kullanırsın. Ağustos ayında artık kayıt mı edersin telefoncularda server kayıt mı edersin sana kalmış.

Sorunsuz kullanırsın. Çift sim ise yasal olarak 4+4 ay kullanırsın. Nisan ayında kullanmaya başlarsan sene sonuna kadar sorunsuz gider.

Her sene 1 Ocak itibariyle süre sıfırlanır 4+4 ay yine kullanırsın. Ağustos ayında artık kayıt mı edersin telefoncularda server kayıt mı edersin sana kalmış.
server kayıt yok güncelleme gelir?

Hocam şu anda sarı sitelerde kapanmış iphone lar varya onlardan alsak kayıt yaptırıp kullanabiliyormuyuz.

Hocam şu anda sarı sitelerde kapanmış iphone lar varya onlardan alsak kayıt yaptırıp kullanabiliyormuyuz.
Pasaporta kayıt yaptırabilirsiniz haricinde bir kayıt vs olmaz o zamanda pek bir espirisi yok.
Hocam nerden temin etmeyi düşünüyorsun bende almak istiyorum doğrusu
Ben genelde doğudan kutusu açılmamış sıfır cihazı alıyorum. Yasal süreç içinde kullanıp satıp ufak farkla yeni cihaza geçiyorum. Her sene en güncelden devam.

Aralık'ta alınıp 10 gün kullanılmış bir S24U'yı bir abimizden 8 Ocak'ta alıp hattımı taktım. Güncellemeler cayır cayır geliyor 2 ayda 2 kez güvenlik paketi geldi. 4+4 ay kullandıktan sonra Eylül'ün ilk haftası hakkım dolacak. O zamana kadar server açılırsa kayıt yaptıracağım açılmazsa eski telefonum S20FE ile çift telefon yapacağım mecbur :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri