mattia3120
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
s24 ultra yurtdışı güncelleme yapılır mı her zaman güncelleme gelir
Root yok IMEI yok
Root yok IMEI yok
server kayıt yok güncelleme gelir?Sorunsuz kullanırsın. Çift sim ise yasal olarak 4+4 ay kullanırsın. Nisan ayında kullanmaya başlarsan sene sonuna kadar sorunsuz gider.
Her sene 1 Ocak itibariyle süre sıfırlanır 4+4 ay yine kullanırsın. Ağustos ayında artık kayıt mı edersin telefoncularda server kayıt mı edersin sana kalmış.
Evet gelir. Kayıt işi dediğim gibi sana kalmış. Şu an kayıtsız seneye Ağustos ayına kadar devam edersin. Hattı Nisan ayında takarsan...server kayıt yok güncelleme gelir?
Evet gelir. Kayıt işi dediğim gibi sana kalmış. Şu an kayıtsız seneye Ağustos ayına kadar devam edersin. Hattı Nisan ayında takarsan...
Hocam nerden temin etmeyi düşünüyorsun bende almak istiyorum doğrususerver kayıt yok güncelleme gelir?
Hocam şu anda sarı sitelerde kapanmış iphone lar varya onlardan alsak kayıt yaptırıp kullanabiliyormuyuz.Sorunsuz kullanırsın. Çift sim ise yasal olarak 4+4 ay kullanırsın. Nisan ayında kullanmaya başlarsan sene sonuna kadar sorunsuz gider.
Her sene 1 Ocak itibariyle süre sıfırlanır 4+4 ay yine kullanırsın. Ağustos ayında artık kayıt mı edersin telefoncularda server kayıt mı edersin sana kalmış.
syriaHocam nerden temin etmeyi düşünüyorsun bende almak istiyorum doğrusu
güncelleme gelir ?=kayıt falan yaptırmayın. hattı tak mayısta 16 ay kesintisiz kullan
syria
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncelleme gelir ?=
Pasaporta kayıt yaptırabilirsiniz haricinde bir kayıt vs olmaz o zamanda pek bir espirisi yok.Hocam şu anda sarı sitelerde kapanmış iphone lar varya onlardan alsak kayıt yaptırıp kullanabiliyormuyuz.
Ben genelde doğudan kutusu açılmamış sıfır cihazı alıyorum. Yasal süreç içinde kullanıp satıp ufak farkla yeni cihaza geçiyorum. Her sene en güncelden devam.Hocam nerden temin etmeyi düşünüyorsun bende almak istiyorum doğrusu