Değil.yurt dışından ekran kartı amcama getirtmeyi düşünüyorum msı gaming x trio veya asus tuf 4070. asusun veya msı uluslararası garanti v.s var mı? faturası falan olsa bilgisi olan varmı?
Reis peki türkiyeden alınan kartın avrupada garantisi geçerlimiDeğil.
Ne değil murat açıkla biraz.Değil.
bence bunu mağazaya sorman gerekir mesela almanyadaki media marktan alısan belki trde de geçerli olabilir ancak tam emin değilim yetkili birine sorman daha iyi oluryurt dışından ekran kartı amcama getirtmeyi düşünüyorum msı gaming x trio veya asus tuf 4070. asusun veya msı uluslararası garanti v.s var mı? faturası falan olsa bilgisi olan varmı?
DeğilReis peki türkiyeden alınan kartın avrupada garantisi geçerlimi
Hocam yurtdışından alınan kartın garantisi türkiyede geçerli DEĞİL.Ne değil murat açıkla biraz.
mantıklıbence bunu mağazaya sorman gerekir mesela almanyadaki media marktan alısan belki trde de geçerli olabilir ancak tam emin değilim yetkili birine sorman daha iyi olur
Yok hocam maalesef. TRye yabancı ülkeden giren kartlar o yüzden garantisiz sayılıyor direk.peki bi sıkıntı olduğunda aldığım ülkenin garantisine yazsam oraya göndersem olmaz mı yine
TR den gidenler niye garantisiz hocam ürün aynı ürün ne oluyor ki garanti verseYok hocam maalesef. TRye yabancı ülkeden giren kartlar o yüzden garantisiz sayılıyor direk.
yanlış bilgi geçerliymiş hocam. şuan mediamark sitesinde canlı desteğe bağlandım ve sordum yurtdışı mediamarktan alınan ekran kartı trde garantisi geçerli mi diye 1 yıl dediHocam yurtdışından alınan kartın garantisi türkiyede geçerli DEĞİL.
teşekkürler hocam mediamarkta sordum 1 yıl geçerli dedi sevindim getirtebilirimbence bunu mağazaya sorman gerekir mesela almanyadaki media marktan alısan belki trde de geçerli olabilir ancak tam emin değilim yetkili birine sorman daha iyi olur