Yurtdışı figür getirmek?

Abbo

80+
Reaksiyon skoru
129
Arkadaşlar yurt dışından toplu bir biçimde figür tedariği yapmak istiyorum. Fakat gümrük ücretini versem bile oyuncak kategorisine girdiği için gümrükten geçmiyor. Yurt dışındaki eşin dostun da nazını kaprisini çekipte sipariş vermek istemiyorum. Komisyon karşılığıyla figür getirtebileceğim kişi ya da gruplar var mı?

Arkadaşlar yurt dışından toplu bir biçimde figür tedariği yapmak istiyorum. Fakat gümrük ücretini versem bile oyuncak kategorisine girdiği için gümrükten geçmiyor. Yurt dışındaki eşin dostun da nazını kaprisini çekipte sipariş vermek istemiyorum. Komisyon karşılığıyla figür getirtebileceğim kişi ya da gruplar var mı?
25-30 cm lik koleksiyon için Figür mü yoksa kasaya koymak için 12-13 cm lik Figür mü?

kasaya koymalık figürler için yol var mı bende getirtmek isterim
Ben begendigim figürlerin dosyasını arkadaşıma atıyorum. Beyaz renk bastırıp kendim akrilik boya ile boyuyorum. Hem daha ekonomik hem zevkli oluyor.Onceden temudan getirtiyorduk. Su an piyasada çok seçenek yok. Olanlar da pahalı

kasaya koymalık figürler için yol var mı bende getirtmek isterim
getirtemezsiniz, oyuncak kategorisinde ürünler. Test yapma zorunluluğu var, sağlığa zararı olmadığına dair bir sürü laboratuvar testine falan tabi tutmanız gerek. Öyle kafanıza göre sokamıyorsunuz artık. Hobi amaçlı yakınınız getirebilir ama oda sınırlı sayı ile, fazla getirirlerse gümrükte kalır.

Ben begendigim figürlerin dosyasını arkadaşıma atıyorum. Beyaz renk bastırıp kendim akrilik boya ile boyuyorum. Hem daha ekonomik hem zevkli oluyor.Onceden temudan getirtiyorduk. Su an piyasada çok seçenek yok. Olanlar da pahalı
Bende yazıcı var da boyama konusunda kendime güvenemiyorum

Bende yazıcı var da boyama konusunda kendime güvenemiyorum
Güzel sanatlar okumaya gerek yok valla 😀 1-2 tane boya, dediğimi çok iyi anlarsın.Bence asıl zor olan figürü sağlam bir şekilde Zaten ücretsiz dosya bulursun figurlerin.
Öyle golgelendirme tekniği falan gerek yok

Güzel sanatlar okumaya gerek yok valla 😀 1-2 tane boya, dediğimi çok iyi anlarsın.Bence asıl zor olan figürü sağlam bir şekilde Zaten ücretsiz dosya bulursun figurlerin.
Öyle golgelendirme tekniği falan gerek yok
Re9 dan sonra kasanın içine bi leon basayım dedim de elimde ten rengi flament var hoş durur mu bilemedim. Yazıcım da öyle aham şaham bişe değil ender 3 v3 se aldım indirimde 9k ya ne kadar detaylı basar bilmiyorum

Re9 dan sonra kasanın içine bi leon basayım dedim de elimde ten rengi flament var hoş durur mu bilemedim. Yazıcım da öyle aham şaham bişe değil ender 3 v3 se aldım indirimde 9k ya ne kadar detaylı basar bilmiyorum
Reçine ( sla ) yazıcı değilse çok detaylı bir şey beklemeyin ben de kendime fdm ile figür yapıyorum ordan biliyorum , detay için daha büyük boyutta yapılabilir ama yine de tatmin edecektir

Hocam maddi durumunuz sıkıntı değilse birkaç ana temel renk alın baya bi no ams seçenekli figürler var ben bu ara onları yapıyorum tek tek renkleri basıp yapıştırıyorum
Anycubic kobra 3 yazıcı kullanıyorum.

Ekler

• 23537.webp
    23537.webp
    1.2 MB · Hit: 19
  • 23542.webp
    23542.webp
    1.4 MB · Hit: 18
  • 23887.webp
    23887.webp
    511.7 KB · Hit: 15
  • 23538.webp
    23538.webp
    1.2 MB · Hit: 18
Hocam maddi durumunuz sıkıntı değilse birkaç ana temel renk alın baya bi no ams seçenekli figürler var ben bu ara onları yapıyorum tek tek renkleri basıp yapıştırıyorum
Anycubic kobra 3 yazıcı kullanıyorum.
İstediğim modelleri öyle parça parça nerden bulabilirim ki onu bulabilirsem alırım. Bide bu bambu lab in birden fazla renk basmak için aparatı var onu alsam benim yazıcıda çalışır mı acaba pek sanmıyorum ama onu da alabilirim. Bambu lab a1 alacaktım stok yoktu bi anda 9k ya ender 3 v3 se görünce bu olsun zaten heves için alıyorum dedim. Bambu lab a1 18-20k ya satılıyodu bedava geldi onun yanında

getirtemezsiniz, oyuncak kategorisinde ürünler. Test yapma zorunluluğu var, sağlığa zararı olmadığına dair bir sürü laboratuvar testine falan tabi tutmanız gerek. Öyle kafanıza göre sokamıyorsunuz artık. Hobi amaçlı yakınınız getirebilir ama oda sınırlı sayı ile, fazla getirirlerse gümrükte kalır.
3 tane figüre kadar, eğer faturadaki toplam fiyatlar 430 Euro'yu aşmazsa gümrükten sorunsuz içeri sokarsınız.3 taneden fazlaysa ya da 430 Euro'yu geçiyorsa vergisini ödemeniz gerekir; AB faturalıysa %30, AB dışı faturalıysa %60 vergisi var.Eğer ürün lüks tüketim veya özel bandrole tabiyse (figürlerde genelde yok ama belli olmaz) üzerine bir de %20 ek vergi binebilir.Ancak adet abartılıp mal "ticari" damgası yerse gümrükte rehin kalır ve o noktadan sonra çekmek için ödeyeceğin müşavir, ardiye masrafları malın fiyatını geçer

İstediğim modelleri öyle parça parça nerden bulabilirim ki onu bulabilirsem alırım. Bide bu bambu lab in birden fazla renk basmak için aparatı var onu alsam benim yazıcıda çalışır mı acaba pek sanmıyorum ama onu da alabilirim. Bambu lab a1 alacaktım stok yoktu bi anda 9k ya ender 3 v3 se görünce bu olsun zaten heves için alıyorum dedim. Bambu lab a1 18-20k ya satılıyodu bedava geldi onun yanında
Hocam bu üretici bütün renkli baskıları ayırmış https://makerworld.com/en/@ModelLover/upload
Hocam bence aparata gerek yok her defasında filament değiştirirsiniz olur biter bende ace pro var 4 rengi aynı anda kullanabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri