Neler Yeni

Yurtdışı telefon nasıl kayıt yaptırmadan kullanılır?

baykemal

80+ Bronze
Sıfır telefon alacak param yok. Daha doğrusu olan paramla adamakıllı bir telefon alamıyorum. Yurtdışı telefon almayı düşünüyorum. Tek bildiğim yöntem imei kopyalama fakat suç olarak geçiyor. Yapmak istemiyorum. Farklı bir yöntem var mı?

WildFang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Emir Meydan
2 hatlı alıp 4 ay bi hattı 4 ay diğerini kullanıp diğer kalan 4 ay yanında 2. bi telefon taşıyabilirsin. E sim kullanılmıyor bu arada. E simle de 4 ay kullanabilirsin diyenlere inanma

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 hatlı alıp 4 ay bi hattı 4 ay diğerini kullanıp diğer kalan 4 ay yanında 2. bi telefon taşıyabilirsin. E sim kullanılmıyor bu arada. E simle de 4 ay kullanabilirsin diyenlere inanma
Çift hat ile uğraşamam. İkinci telefonda olmaz. Başka şansım yok mu? Tek telefon tek hat ile.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
E sim neden kullanılamıyor, imei numarası farklı sonuçta.

WildFang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Emir Meydan
E sim de kullanılırsa 12 ay oluyor zaten. E yeni yıl kullanımlar tekrar açılıyor. Ne anlamı kalıyor o zaman kayıt cart curt. Herkes kayıt yaptırmadan kullansın o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çift hat ile uğraşamam. İkinci telefonda olmaz. Başka şansım yok mu? Tek telefon tek hat ile.
Mevzu çift hat değil tek hat kullanıp 4 ay bi sim yuvasında 4 ay diğerinde kullanmak. Tek telefon tek hat maks 8 ay kullanırsın (çift sim yuvası destekleyecek). İmei klonlamayı destekleyen telefonlar var yaptırabilirsin. Direnç kaydı var telefonun içini açıp yapıyorlar. Server kaydı var falan filan ama bu işler riskli tabii. Telefonu kullanılamaz hale de getirebilirler kayıt yapalım derken. Bütçeni arttırıp yurtiçi düzgün bi telefon al derim. Çekilecek çile değil bu. Alanlar kapanmaya yakın satmak için türli taklalar atıyorlar

baykemal

80+ Bronze
Mevzu çift hat değil tek hat kullanıp 4 ay bi sim yuvasında 4 ay diğerinde kullanmak. Tek telefon tek hat maks 8 ay kullanırsın (çift sim yuvası destekleyecek). İmei klonlamayı destekleyen telefonlar var yaptırabilirsin. Direnç kaydı var telefonun içini açıp yapıyorlar. Server kaydı var falan filan ama bu işler riskli tabii. Telefonu kullanılamaz hale de getirebilirler kayıt yapalım derken. Bütçeni arttırıp yurtiçi düzgün bi telefon al derim. Çekilecek çile değil bu. Alanlar kapanmaya yakın satmak için türli taklalar atıyorlar
Param olsa neden yurtiçi almayayım? Olmadığı için açtım zaten konuyu.

WildFang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Emir Meydan
Bütçeni arttırmaya çalış diyorum zaten bende. Diğer türlü paranla çile çekeceksin telefoncudan telefoncuya koşacaksın belli ki bu konularda bilginde yok dolandırılma ihtimalin var. Ben sana çözüm sunuyorum neden agresif yaklaşıyorsun 😄

baykemal

80+ Bronze
Bütçeni arttırmaya çalış diyorum zaten bende. Diğer türlü paranla çile çekeceksin telefoncudan telefoncuya koşacaksın belli ki bu konularda bilginde yok dolandırılma ihtimalin var. Ben sana çözüm sunuyorum neden agresif yaklaşıyorsun 😄
Agresif yaklaşmıyorum. Arttırma şansım olmadığını söylüyorum. IMEI Kopyalama nasıl yapıldığını biliyorum. Telefonculara zaten güvenmiyorum. Evde yapabileceğim bir şey yoksa mecburi IMEI Kopyalama yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,845
Üyeler
167,013
Son üye
spawn153
Top Bottom