Çift hat ile uğraşamam. İkinci telefonda olmaz. Başka şansım yok mu? Tek telefon tek hat ile.2 hatlı alıp 4 ay bi hattı 4 ay diğerini kullanıp diğer kalan 4 ay yanında 2. bi telefon taşıyabilirsin. E sim kullanılmıyor bu arada. E simle de 4 ay kullanabilirsin diyenlere inanma
E sim neden kullanılamıyor, imei numarası farklı sonuçta.2 hatlı alıp 4 ay bi hattı 4 ay diğerini kullanıp diğer kalan 4 ay yanında 2. bi telefon taşıyabilirsin. E sim kullanılmıyor bu arada. E simle de 4 ay kullanabilirsin diyenlere inanma
Mevzu çift hat değil tek hat kullanıp 4 ay bi sim yuvasında 4 ay diğerinde kullanmak. Tek telefon tek hat maks 8 ay kullanırsın (çift sim yuvası destekleyecek). İmei klonlamayı destekleyen telefonlar var yaptırabilirsin. Direnç kaydı var telefonun içini açıp yapıyorlar. Server kaydı var falan filan ama bu işler riskli tabii. Telefonu kullanılamaz hale de getirebilirler kayıt yapalım derken. Bütçeni arttırıp yurtiçi düzgün bi telefon al derim. Çekilecek çile değil bu. Alanlar kapanmaya yakın satmak için türli taklalar atıyorlarÇift hat ile uğraşamam. İkinci telefonda olmaz. Başka şansım yok mu? Tek telefon tek hat ile.
Param olsa neden yurtiçi almayayım? Olmadığı için açtım zaten konuyu.Mevzu çift hat değil tek hat kullanıp 4 ay bi sim yuvasında 4 ay diğerinde kullanmak. Tek telefon tek hat maks 8 ay kullanırsın (çift sim yuvası destekleyecek). İmei klonlamayı destekleyen telefonlar var yaptırabilirsin. Direnç kaydı var telefonun içini açıp yapıyorlar. Server kaydı var falan filan ama bu işler riskli tabii. Telefonu kullanılamaz hale de getirebilirler kayıt yapalım derken. Bütçeni arttırıp yurtiçi düzgün bi telefon al derim. Çekilecek çile değil bu. Alanlar kapanmaya yakın satmak için türli taklalar atıyorlar
Agresif yaklaşmıyorum. Arttırma şansım olmadığını söylüyorum. IMEI Kopyalama nasıl yapıldığını biliyorum. Telefonculara zaten güvenmiyorum. Evde yapabileceğim bir şey yoksa mecburi IMEI Kopyalama yapacağım.Bütçeni arttırmaya çalış diyorum zaten bende. Diğer türlü paranla çile çekeceksin telefoncudan telefoncuya koşacaksın belli ki bu konularda bilginde yok dolandırılma ihtimalin var. Ben sana çözüm sunuyorum neden agresif yaklaşıyorsun