Kaçak imei atıyorlar ve ucuza geliyorMerhaba ben telefon alacaktım yorumlarda yurt dışı telefon önerilmiş Bunları kullanmak suçmu neden daha ucuz oluyorlar ve imei kaydıyla zaten aynı fiyata gelmiyormu?
vergiden kaçıyorsun tek basit yönü açıkca ben satın aldım bu satıcılar için sorun teşkil ediyor ben yurt dışı kayıtlı pocox3 pro aldım 3 ay geçici kayıt yapıp kulanmaya devam ettim sürekli sonra sattım ortada bir suç vs yok madem devlet engellemek istiyor ***** saçma vergileri düşsünler milletde yurt dışından almasınMerhaba ben telefon alacaktım yorumlarda yurt dışı telefon önerilmiş Bunları kullanmak suçmu neden daha ucuz oluyorlar ve imei kaydıyla zaten aynı fiyata gelmiyormu?
He 6 ay cezası var jdjddhdjd hayir sadece yeni yönetmelikte bir kişi ancak 3 sene içerisinde 1 telefon getirebilecek onun haricinde getirip imei kaydıyla rahatça kullanabilirsiniz imei kaydi 2300 lira olmasi lazim kesinlikle ayni paraya gelmiyo elinde kalan parayla kos rodos mikanos gezersinMerhaba ben telefon alacaktım yorumlarda yurt dışı telefon önerilmiş Bunları kullanmak suçmu neden daha ucuz oluyorlar ve imei kaydıyla zaten aynı fiyata gelmiyormu?
yurt dışı alıp imei kaydı yaparsam sanki burdan almışım gibi aynı şey olacak değilmi biryerde 1 yılda bir gitmeniz lazımmı ne öyle bir şey yazıyorduda oyuzden soruyorumHe 6 ay cezası var jdjddhdjd hayir sadece yeni yönetmelikte bir kişi ancak 3 sene içerisinde 1 telefon getirebilecek onun haricinde getirip imei kaydıyla rahatça kullanabilirsiniz imei kaydi 2300 lira olmasi lazim kesinlikle ayni paraya gelmiyo elinde kalan parayla kos rodos mikanos gezersin
Hayir tabikide hocam pasaport kaydi gibi düşünün eski yönetmelik böyleydi sanirsam şuan ise telefonun tc kimliği dediğimiz imei denen arkadaşa vatandaşlik aliyormuşsun gibi düşünyurt dışı alıp imei kaydı yaparsam sanki burdan almışım gibi aynı şey olacak değilmi biryerde 1 yılda bir gitmeniz lazımmı ne öyle bir şey yazıyorduda oyuzden soruyorum
birde yurt dışı alıp imei kayıt ettirince garantisi oluyormuHe 6 ay cezası var jdjddhdjd hayir sadece yeni yönetmelikte bir kişi ancak 3 sene içerisinde 1 telefon getirebilecek onun haricinde getirip imei kaydıyla rahatça kullanabilirsiniz imei kaydi 2300 lira olmasi lazim kesinlikle ayni paraya gelmiyo elinde kalan parayla kos rodos mikanos gezersin
garantisi olmuyor galibaHayir tabikide hocam pasaport kaydi gibi düşünün eski yönetmelik böyleydi sanirsam şuan ise telefonun tc kimliği dediğimiz imei denen arkadaşa vatandaşlik aliyormuşsun gibi düşün
2 yıl uluslar arasi garantisi olur tr yi kapsamiyor diye biliyorumbirde yurt dışı alıp imei kayıt ettirince garantisi oluyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garantisi olmuyor galiba
tamam teşekkürler diğer konumada cevap vermiştiniz ondada dediğim gibi bekleyeceğim belki yurt dışıda alabilirim kdv falan kalkarsa çok daha ucuz olur2 yıl uluslar arasi garantisi olur tr yi kapsamiyor diye biliyorum
Rica ederim hocam ne demektamam teşekkürler diğer konumada cevap vermiştiniz ondada dediğim gibi bekleyeceğim belki yurt dışıda alabilirim kdv falan kalkarsa çok daha ucuz olur