Neler Yeni

Android Yurtdışı Xiaomi telefonumu nasıl hyperos'a geçirebilirim

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
redmi note 12 pro 5g aldım 4 ay önce uzun süredir neden güncelleme gelmiyor diye araştırırken yurtdışı olduğundan geçirilmediğini öğrendim ancak hyperos'a geçiş yapmak istiyorum ve bunu nasıl yapabilirim.

Shazyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Altan Büyüktaş
Telefoncu bir tanıdığınız varsa bilgisayardan manual şekilde yükletebilirsin. Şans işi ama elimde yurt dışı redmi note 9s var takır takır güncelleme alıyor.

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefoncu bir tanıdığınız varsa bilgisayardan manual şekilde yükletebilirsin. Şans işi ama elimde yurt dışı redmi note 9s var takır takır güncelleme alıyor.
kendi evimdeki bilgisayardan halledemez miyin ayrıca bunu yaparken dosayalara herhangi bir zarar gelir mi

Shazyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Altan Büyüktaş
kendi evimdeki bilgisayardan halledemez miyin ayrıca bunu yaparken dosayalara herhangi bir zarar gelir mi
Ben birçok cihaza custom rom kurdum ama yeni cihazları bilmiyorum box cihazı vs gerekebilir. Dosyalara zarar gelme olayı yok direk telefonundaki her şey siliniyor. Telefoncuya yaptırmanı önermemin diğer sebebi bu işlem sırasında imei'de sıfırlanabilir.

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Ben birçok cihaza custom rom kurdum ama yeni cihazları bilmiyorum box cihazı vs gerekebilir. Dosyalara zarar gelme olayı yok direk telefonundaki her şey siliniyor. Telefoncuya yaptırmanı önermemin diğer sebebi bu işlem sırasında imei'de sıfırlanabilir.
daha imei attırmadım anca günü geldiği zaman attırırım :D

redmi note 12 pro 5g aldım 4 ay önce uzun süredir neden güncelleme gelmiyor diye araştırırken yurtdışı olduğundan geçirilmediğini öğrendim ancak hyperos'a geçiş yapmak istiyorum ve bunu nasıl yapabilirim.
Cihazda bootloader kilidi açıksa hyperox güncellemesi vs çıktıysa cihazın fastboot ile pc den rom atabilirsin

SnowRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Ş.
Eğer telefon hala ilk aldığın günkü gibiyse ve imei attırmadıysan rahatlıkla bootloader kilidini açıp ram atabilirsin . Mediatek işlemcilerde genel olarak sorun çıkıyor eğer mediatek işlemcin varsa dikkatli olmanı öneririm

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
hocam desenize ya internetten bakın bulursanız cihazınıza uygun romu indirip kurabilirsiniz önce internet videolarını izleyin bazı ayarları açmanız gerekiyor.
dosyalarım gider mi peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer telefon hala ilk aldığın günkü gibiyse ve imei attırmadıysan rahatlıkla bootloader kilidini açıp ram atabilirsin . Mediatek işlemcilerde genel olarak sorun çıkıyor eğer mediatek işlemcin varsa dikkatli olmanı öneririm
ne gibi sorun olabilir hocam

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
çok nadirde olsa cihaz corrupt oluyor ve bunu düzeltmek için paralı yazılımların kullanılması gerekiyor.
hocam o zaman onun yerine cihaza harmonyos kursam bişey olur mu

Top Bottom