Türk Hava yollarına başvurabilirsinevet arkadaslar son olaylardan sonra dedimki bu ülkede yaşanmaz artık b2 seviye ingilizcem olcak suanda b1 sevıyesındeyım saglık meslek lısesı okuyorum tahmını nere basvursam gıdebılırım
Uni okumadan gidebilirsin sanırım sağlık meslek lisesinde kiler mezun olunca sağlık teknikeri oluyordu is ilanlarona bakacaksın tabi senin için denklik olayları falanda var hangi ülkeye gitmeyi düşünüyorsunevet arkadaslar son olaylardan sonra dedimki bu ülkede yaşanmaz artık b2 seviye ingilizcem olcak suanda b1 sevıyesındeyım saglık meslek lısesı okuyorum tahmını nere basvursam gıdebılırım
Öncelik pasaport al sonra ulaşım için biletevet arkadaslar son olaylardan sonra dedimki bu ülkede yaşanmaz artık b2 seviye ingilizcem olcak suanda b1 sevıyesındeyım saglık meslek lısesı okuyorum tahmını nere basvursam gıdebılırım
Uçak bileti alabilirsin
Bence temelli gitmekten bahsetmisÖncelik pasaport al sonra ulaşım için bilet
Anladık zaten onu da sorduğu sorunun saçmalığına saçma bir cevap vereyim dedim.Bence temelli gitmekten bahsetmis
dönüş bileti almasın knk o zaman onuda ben mi söyliyimBence temelli gitmekten bahsetmis