Çözüldü✓ Yurtdışından aldığım mouse gümrüğe takılır mı?

FreMoniC

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar yurtdışından herhangi bir alışveriş yapmadım daha önce daha yeni bir ürün mouse satın aldım ve sonrasında bunun gümrükte vergisi çıktığını öğrendim. ürünü alırken bir fiyatlandırma bulunmuyordu sadece ürün ve kargo ücreti vardı. bu ürünümün gümrükte ne kadar vergisi olacağını nasıl bilebilirim? ya da siparişimi iptal mi etmeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.

1764509182347.webp

siparişi iptal edip buradaki satıcılardan alman daha ekonomik olur.
temu alışverişlerinde sepet + %60 vergi ödeniyor. kabaca hesapla.
Merhabalar yurtdışından herhangi bir alışveriş yapmadım daha önce daha yeni bir ürün mouse satın aldım ve sonrasında bunun gümrükte vergisi çıktığını öğrendim. ürünü alırken bir fiyatlandırma bulunmuyordu sadece ürün ve kargo ücreti vardı. bu ürünümün gümrükte ne kadar vergisi olacağını nasıl bilebilirim? ya da siparişimi iptal mi etmeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle

siparişi iptal edip buradaki satıcılardan alman daha ekonomik olur.
temu alışverişlerinde sepet + %60 vergi ödeniyor. kabaca hesapla.
Evet öyle yapacağım bu kadar fazla bir ücret çıkacağını tahmin etmemiştim maalesef ilk defa yurtdışından alışveriş yaptığımdan ötürü tecrübesizliğime denk geldi. Cevabın için teşekkür ederim. E posta aracılığı ile ticket attım markaya haliyle pazar günü olduğundan şu anlık bir geri dönüş yok hafta içi yardımcı olacaklarını umuyorum.

faturada düşük göstermezlerse 20kya patlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt gümrükte kalır almazsan almadan konu açsaydınız keşke

faturada düşük göstermezlerse 20kya patlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt gümrükte kalır almazsan almadan konu açsaydınız keşke
Dediğim gibi bu durumla alakalı bir fikrim yoktu maalesef. firma ile görüşüp siparişimi iptal ettireceğim bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Eğer bi arkadaşın değilde kargo tarafından gelecekse o iş yaş usta. İptal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri