Öyle hocam normal. Bende temmuz gibi avusturyadan Bmw M4 getirmeyi düşünüyorum 30-40bin€ burada 5-6Milyon. Arada ki bütün para sadece vergi baska bisey değil ÖTValınca haber et madem çok mantıklı duruyor bana pek inandırıcı gelmedi vardır bir iş
Öyle hocam normal. Bende temmuz gibi avusturyadan Bmw M4 getirmeyi düşünüyorum 30-40bin€ burada 5-6Milyon. Arada ki bütün para sadece vergi baska bisey değil ÖTValınca haber et madem çok mantıklı duruyor bana pek inandırıcı gelmedi vardır bir iş
Ankaradayım zaten ama Dodge çok masraf isterşu devirde dodge çok sıkıntı ustası istanbulda ankarada var bizde mercedes w211 e350 var onun yakıtı bile ben binince zorluyır mecburen sakin sürüyorsun tercihim max 3000cc araçtır
Hacı eğer TC vatandaşı değilsen ya da TC olup yurtdışında 6 ay kesintisiz yaşadıysan 0 vergiyle getirebiliyorsun aracıÖyle hocam normal. Bende temmuz gibi avusturyadan Bmw M4 getirmeyi düşünüyorum 30-40bin€ burada 5-6Milyon. Arada ki bütün para sadece vergi baska bisey değil ÖTV
Ha birde sınırdan araç sahibi geçirmesi lazım benim getireceğim yöntemleAnkaradayım zaten ama Dodge çok masraf ister
Hacı eğer TC vatandaşı değilsen ya da TC olup yurtdışında 6 ay kesintisiz yaşadıysan 0 vergiyle getirebiliyorsun aracı
Evet vergi de mesela telefonlar için de kayıt ücretini arttırmışlardı o zaman bu daha fark edilecek kadar yayılmamışÖyle hocam normal. Bende temmuz gibi avusturyadan Bmw M4 getirmeyi düşünüyorum 30-40bin€ burada 5-6Milyon. Arada ki bütün para sadece vergi baska bisey değil ÖTV
Farketmeden ziyade katı şartları var. Her yabanci ülke vatandasi ya da cifte vatandas getiremiyor oyle direk, alt şartları var ona uyuyorsan getirebilirsin.Evet vergi de mesela telefonlar için de kayıt ücretini arttırmışlardı o zaman bu daha fark edilecek kadar yayılmamış
M ile başlayan plaka veriliyor şu an MD serisi veriliyor yakında ME serisi verilecek sonra MF, MG, MH, MJ...atıyorum avusturyadan getiridin burada tr plaka veriyorlar mı