Neler Yeni

Yurtdışından araba alma hakkım var öneri verin

eneskaya6

80+ Silver
alınca haber et madem çok mantıklı duruyor bana pek inandırıcı gelmedi vardır bir iş
Öyle hocam normal. Bende temmuz gibi avusturyadan Bmw M4 getirmeyi düşünüyorum 30-40bin€ burada 5-6Milyon. Arada ki bütün para sadece vergi baska bisey değil ÖTV

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
şu devirde dodge çok sıkıntı ustası istanbulda ankarada var bizde mercedes w211 e350 var onun yakıtı bile ben binince zorluyır mecburen sakin sürüyorsun tercihim max 3000cc araçtır
Ankaradayım zaten ama Dodge çok masraf ister
Öyle hocam normal. Bende temmuz gibi avusturyadan Bmw M4 getirmeyi düşünüyorum 30-40bin€ burada 5-6Milyon. Arada ki bütün para sadece vergi baska bisey değil ÖTV
Hacı eğer TC vatandaşı değilsen ya da TC olup yurtdışında 6 ay kesintisiz yaşadıysan 0 vergiyle getirebiliyorsun aracı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankaradayım zaten ama Dodge çok masraf ister

Hacı eğer TC vatandaşı değilsen ya da TC olup yurtdışında 6 ay kesintisiz yaşadıysan 0 vergiyle getirebiliyorsun aracı
Ha birde sınırdan araç sahibi geçirmesi lazım benim getireceğim yöntemle

Rulep

80+ Gold
Evet vergi de mesela telefonlar için de kayıt ücretini arttırmışlardı o zaman bu daha fark edilecek kadar yayılmamış

eneskaya6

80+ Silver
Evet vergi de mesela telefonlar için de kayıt ücretini arttırmışlardı o zaman bu daha fark edilecek kadar yayılmamış
Farketmeden ziyade katı şartları var. Her yabanci ülke vatandasi ya da cifte vatandas getiremiyor oyle direk, alt şartları var ona uyuyorsan getirebilirsin.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
atıyorum avusturyadan getiridin burada tr plaka veriyorlar mı

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,438
Üyeler
164,146
Son üye