@freygasm Hocam merhabalar, haftalardır kaliteli bir custom klavye arayışı içerisindeyim ve araştırma yapıyorum.Fiyatlardan bıkkınlık geldi vallahi, forumdaki paylaşımınıza denk geldim ve mutlu oldum açıkcası, bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu gördüm danışmak istedim, kaliteli bir klavye almak istiyorum.Birkaç ay öncesine kadar VGN X68 kullanıyordum ancak maddi sıkıntılardan dolayı satmam gerekti.Oldukça memnundum ama şimdi 1000 TL daha yükselmiş fiyat, şuan tekrar fiyatına değer mi alsam mı bilmiyorum.Açtığınız konuyu görünce daha iyilerini bulabileceğimi düşünüp size sorma gereği duydum.5000TL bütçem var, %65 boyutta üst kalitede bir model arayışı içerisindeyim.Önceliğim knobu olan modeller, çünkü gerçekten kullanışlı buluyorum.Ekranı olsa da olur olmasada olur benim açımdan farketmez.İso düzen istemiyorum.Tok ses yakalayabileceğim kaliteli bir kasaya sahip olması benim için çok önemli, M7W modelini düşündüm aslında oldukça kaliteli duruyor ama onun da knobu yok ve istediğim tok sesi yakalayabilir miyim bilmiyorum.M1W de benim için fazla büyük, F tuşlarına ihtiyaç duymuyorum.Toplamak daha mantıklı olursa ayrı ayrı almaya da razıyım veya hazır da olur farketmez.Hangisi daha mantıklı olur derseniz değerlendiririm.Vergi konusunda sürpriz yaşamamak adına dediğiniz sitelerden almayı düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum
Bu arada M1 HE almışsınız siz de, hayırlı olsun , memnun kaldınız mı sormak isterim.Ses profili ve hissiyatı fiyatını hakediyor mu?