Yurtdışından gelen iPhone

Cagatayyx

80+
Reaksiyon skoru
0
Bugün bize yurtdışından iPhone geldi ve bildiğim kadarıyla pasaport kaydını yaptırmadan bir süre kullanabiliyoruz benim iki sorum var.
1. Bu süre ne kadar
2. Bu süre telefon Türkiye'ye girdiği an mi başlıyor yoksa içine Türkiye sim kartı takıldıktan sonra mı bu süre başlıyor

Merhaba, Fransadan gelen bir telefonum vardı, 1.5 sene önce gelmişti telefon, pasaport kayıt süresi 3 aydı, Türkiye'ye girdiği an bu süre başlar.

Merhaba, Fransadan gelen bir telefonum vardı, 1.5 sene önce gelmişti telefon, pasaport kayıt süresi 3 aydı, Türkiye'ye girdiği an bu süre başlar.
İnternette bazi siteler 4 bazı siteler 5 diyordu ayrıca telefon sim kart takmadığımız sürece Türkiye ye geldiğini nerden bilecek de süreyi başlatacak ?

İnternette bazi siteler 4 bazı siteler 5 diyordu ayrıca telefon sim kart takmadığımız sürece Türkiye ye geldiğini nerden bilecek de süreyi başlatacak ?
Kesin bir bilgi vermeyim, sadece deneyimlediğimi söyledim, muhtemelen konumdan yurtdışına çıktığını tespit ediyor, bildiğim kadarıyla zaten ülke sınırları içine girince mesaj geliyor diye biliyorum. Tabi ki bu kurallar değişmiş olabilir, 1.5 - 2 sene öncesinden yola çıkarak söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,231
Üyeler
188,903
Son üye
Tense Bear
Geri