The" L 80+ Bronze Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 540 Reaksiyon skoru 150 2 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 LineaTurco yazmış: H.o telefonlar yurtdışından kaçak geliyor forumda da ip var şikayet edildigin an patlarsin Devamı için tıklayın... ip var derken ? Bunu artık herkes biliyor zaten oneplus 8t türkiye de olmayan bir model
LineaTurco yazmış: H.o telefonlar yurtdışından kaçak geliyor forumda da ip var şikayet edildigin an patlarsin Devamı için tıklayın... ip var derken ? Bunu artık herkes biliyor zaten oneplus 8t türkiye de olmayan bir model
LineaTurco 80+ Gold Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 5,128 Reaksiyon skoru 3,103 2 Mart 2021 #41 The L yazmış: ip var derken ? Bunu artık herkes biliyor zaten oneplus 8t türkiye de olmayan bir model Devamı için tıklayın... Vergi kaçırıyorum eğer getirtiyor San farkındasın değil mi ayrıca telefonun IMEI su başkasına satılabilir neyse sen bilirsin
The L yazmış: ip var derken ? Bunu artık herkes biliyor zaten oneplus 8t türkiye de olmayan bir model Devamı için tıklayın... Vergi kaçırıyorum eğer getirtiyor San farkındasın değil mi ayrıca telefonun IMEI su başkasına satılabilir neyse sen bilirsin
The" L 80+ Bronze Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 540 Reaksiyon skoru 150 2 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 LineaTurco yazmış: Vergi kaçırıyorum eğer getirtiyor San farkındasın değil mi ayrıca telefonun IMEI su başkasına satılabilir neyse sen bilirsin Devamı için tıklayın... kardeşim ben alııyıcıyım satıcı değil ve bu işleri biliyoruz herhalde
LineaTurco yazmış: Vergi kaçırıyorum eğer getirtiyor San farkındasın değil mi ayrıca telefonun IMEI su başkasına satılabilir neyse sen bilirsin Devamı için tıklayın... kardeşim ben alııyıcıyım satıcı değil ve bu işleri biliyoruz herhalde