Neler Yeni

Yurtdışından ps5 getirmek

vcxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fırat
Merhaba

Yurtdışından gelirken mesela 550 euro ya ps5 alırsak ülkeye girişte 550 euronun mu kdvsini ödüyoruz yoksa 430 euroluk muafiyetten geriye kalan 120 euronun %18 kdvsini ödüyoruz bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Merhaba

Yurtdışından gelirken mesela 550 euro ya ps5 alırsak ülkeye girişte 550 euronun mu kdvsini ödüyoruz yoksa 430 euroluk muafiyetten geriye kalan 120 euronun %18 kdvsini ödüyoruz bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Eğer tanıdığın varsa kişisel malım diyip getirttirebilyor kdv siz falan

• Beğen
Reaksiyonlar: vcxz

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
ben kendim gidip dönerken getirincede oluyor mu öyle ?
evet kutusundan çıkarıp getirirseniz oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutu kısmında tam emin değilim kutuda getirilebilir diye biliyorum ama ağızı açık olacak şekilde yani jelatinsiz bir şkilde

Merhaba

hocam bu arada bende ps5 getirttirmeyi düşünüyorum yurt dışından. Siz hangi siteden alacaksınız yada ebay uygulamasından 2. el mi bakıyorsunuz

vcxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fırat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet kutusundan çıkarıp getirirseniz oluyor

kutu kısmında tam emin değilim kutuda getirilebilir diye biliyorum ama ağızı açık olacak şekilde yani jelatinsiz bir şkilde

hocam bu arada bende ps5 getirttirmeyi düşünüyorum yurt dışından. Siz hangi siteden alacaksınız yada ebay uygulamasından 2. el mi bakıyorsunuz
Almanya'ya gideceğim bi süreliğine oradaki teknolojik marketlerden bulabilirsem almayı planlıyorum internette stok bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,057
Üyeler
163,255
Son üye
dddana
Top Bottom