Selam dostlar ben kaptanım ve ilk seferim 1 hafta sonra son buluyor italyadan ps5 aldım kendime birde ekstra kol. Gümrükten geçerken sıkıntı yaratırlar mı ? Vergi isterler mi sonuçta kendime aldım daha önce yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim
Gümrükten çıkarken tax free al buraya da girerken ürünleri kutusundan çıkar 2. el imajında olsun sorun olmazSelam dostlar ben kaptanım ve ilk seferim 1 hafta sonra son buluyor italyadan ps5 aldım kendime birde ekstra kol. Gümrükten geçerken sıkıntı yaratırlar mı ? Vergi isterler mi sonuçta kendime aldım daha önce yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim
Tax geri alamıyorsun o havalimanında oluyor bizimkinde çantaları masanın üzerine koyup arıyolarlarGümrükten çıkarken tax free al buraya da girerken ürünleri kutusundan çıkar 2. el imajında olsun sorun olmaz
Kutuyu katlayıp çantaya mı koyıyımKutudan çıkartırsan hiçbir sorun olmaz.
Tax Free'yi gümrük idaresinden alıyorsun. Havalimanından değil.Tax geri alamıyorsun o havalimanında oluyor bizimkinde çantaları masanın üzerine koyup arıyolarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutuyu katlayıp çantaya mı koyıyım
Aslında tek üründe sorun çıkmıyor ama sen ürünü kutusundan çıkar kutuyu da istediğin yere koy.Kutuyu katlayıp çantaya mı koyıyım
Kaptanlara nasıl oluyor bilmiyorum ama normalde elden getirimlerde gümrük kontrolü çoğu zaman olmuyor ben bir kaç kez kıbrıs ve italyadan ürün getirdim hiç birinde olmadı kontrol direk geçtim gittim ama ps büyük bir alet kutusunu önceden açarsan sorun olmaz diye düşünüyorum.Tax geri alamıyorsun o havalimanında oluyor bizimkinde çantaları masanın üzerine koyup arıyolarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutuyu katlayıp çantaya mı koyıyım
Limanlarda yokmuş diğer kaptan arkadaşa sordum kutuyu açıp oynadım zaten gemide umarım sıkıntı yaratmazlarKaptanlara nasıl oluyor bilmiyorum ama normalde elden getirimlerde gümrük kontrolü çoğu zaman olmuyor ben bir kaç kez kıbrıs ve italyadan ürün getirdim hiç birinde olmadı kontrol direk geçtim gittim ama ps büyük bir alet kutusunu önceden açarsan sorun olmaz diye düşünüyorum.
1 adet getirdiğin ürünlerde sıkıntı olmuyor. 1 adet hakkın var her ürün için 1 den fazla olursa el koyuyorlar. sıkıntı çıkarsa kutusundan cıkar cantana atSelam dostlar ben kaptanım ve ilk seferim 1 hafta sonra son buluyor italyadan ps5 aldım kendime birde ekstra kol. Gümrükten geçerken sıkıntı yaratırlar mı ? Vergi isterler mi sonuçta kendime aldım daha önce yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim
650 euro rangarok cd versyonu birde 75 euro kol aldım kasada 30 euro inidirim yaptılarabi kaça aldın ordan
Öyle yapıcam zaten kutuyuda artık katlarımAynen kutudan çıkar at çantaya soran olursa denizciyim ben her gemiye götürüyorum bunu falan de ayak yap
Hocam selamlar, kuzenim birkaç gün sonra italyada gemiden inecek. Uçakla Türkiye'ye gelecek. Ps5 nereden aldın. Teknoloji mağazasi ismi verebilir misin?Selam dostlar ben kaptanım ve ilk seferim 1 hafta sonra son buluyor italyadan ps5 aldım kendime birde ekstra kol. Gümrükten geçerken sıkıntı yaratırlar mı ? Vergi isterler mi sonuçta kendime aldım daha önce yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim