Artık onu da yapamicaklar IMEI atma kaldırılcakmis yurtdışından k30 almıştım sattımXioami gibi bir marka ise kaçak olarak başka bir telefonun IEMI'sını kopyalıyorlar.
Lakin dediğim gibi yasal bir durum değil.
Belli olmaz o.Artık onu da yapamicaklar IMEI atma kaldırılcakmis yurtdışından k30 almıştım sattım
Bir ara diyolardi IMEI atmak kaldırılıyor diye bende risk almamak için sattım ama yurtdışından cidden çok ucuza geliyor Xiaomi oppo oneplus gibi telefonlarBelli olmaz o.
Siz Türk'e yapamazsın diyin oturun izleyinArtık onu da yapamicaklar IMEI atma kaldırılcakmis yurtdışından k30 almıştım sattım
Mi 12 çıkınca almayı düşünüyorum yurtdışından zatenSiz Türk'e yapamazsın diyin oturun izleyin
Resmi olarak açıklanmadığı sürece inanmam.Bir ara diyolardi IMEI atmak kaldırılıyor diye bende risk almamak için sattım ama yurtdışından cidden çok ucuza geliyor Xiaomi oppo oneplus gibi telefonlar
Bende yazın çalışmayı düşünüp bir şeyler almayı planlıyorum hocam.Mi 12 çıkınca almayı düşünüyorum yurtdışından zaten
Eğer IMEI kalkmazsa cidden Türkiye'den bu markaları almayın çok yüksek meblalarda satılıyor yurtdışı cidden yarı fiyatına geliyorBende yazın çalışmayı düşünüp bir şeyler almayı planlıyorum hocam.
3 4 tane telefon al sat yaptım 2100tl kâr elde ettim 4 telefondanEğer IMEI kalkmazsa cidden Türkiye'den bu markaları almayın çok yüksek meblalarda satılıyor yurtdışı cidden yarı fiyatına geliyor
Eğer istediğim gibi olursa size danışayım benEğer IMEI kalkmazsa cidden Türkiye'den bu markaları almayın çok yüksek meblalarda satılıyor yurtdışı cidden yarı fiyatına geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 4 tane telefon al sat yaptım 2100tl kâr elde ettim 4 telefondan
Yardımcı olmaya çalışırım lakin akrabam telefoncu onla getirttirdim o da şuan M3 poco fln getirtti bir ara hala elinde var mı bilmiyorumEğer istediğim gibi olursa size danışayım ben