Neler Yeni

yurtta kalmak sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
herkese merhaba tekirdağ da yaşıyorum lgs de tercihimi edirne fen lisesini tercih edeceğim büyük ihtimalle benim soracağım soru ise ben lgs den sonra pc alacağım özel yurtta tek kişilik odada öyle takılabilir miyim şimdiden sağ olun

şahin doğan

80+ Platinum
herkese merhaba tekirdağ da yaşıyorum lgs de tercihimi edirne fen lisesini tercih edeceğim büyük ihtimalle benim soracağım soru ise ben lgs den sonra pc alacağım özel yurtta tek kişilik odada öyle takılabilir miyim şimdiden sağ olun
Öyle takılabilir miyim ne demek?

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop olursa sorun olmaz ama masaüstü için yurdu ara sor bilgi al derim.
benimde kafama o takıldı şehrimde hali hazırda zaten fen lisesi var ama herkes edirne fen çok iyi dediği için o kafama takıldı ailem le sorarım ama inşallah olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

forum da hiç yurtta kalıp bilgisi olan yok mu

melidoas6

80+ Silver
Tekirdağda fen lisesi yok mu? Yurtta izin vermezler ona

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
benimde kafama o takıldı şehrimde hali hazırda zaten fen lisesi var ama herkes edirne fen çok iyi dediği için o kafama takıldı ailem le sorarım ama inşallah olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

forum da hiç yurtta kalıp bilgisi olan yok mu
Ben yurtta kaldım hem de fen lisesi yurdu ama tekirdağ değildi, yurt müdürünün inisiyatifine kalmış bir şey, bizde telefon yasaktı sonradan serbest oldu, başka yurtta serbestti. Bizde haftada bir 3 saatlik çarşı izni vardı başka yurtta her gün vardı, yurttan yurda değişen bir durum arayıp sorman lazım.

Megan

80+ Silver
Lise yurdunda bilgisayara izin veriyorlar mı ki? Veriyorlarsa bile masaüstü alma çok zor olur laptop al alacaksan

Top Bottom