Yurtta Mini İtx PC Olurmu Monitör İşini Nasıl Halledicem Alırlarmı İçeri ?

leptop hater ıyım 1660 leptoplarının 11k olması falan baya sinirimi bozuyor elimdeki PC yi 3-4k satıp ünide 7-8k ya güzel bi mini itx PC toplamak istiyorum ve kesinlikle yurta gidicem masaüstü istememin bi sebebide 5 tb depolamam olması bunu leptopa nasıl takarım taksam bile istemiyorum yani
Lian Li TU150
bu kasayı alıp RGB bile takmıycamki millet pahalı bir şey sanmasın diycem 2.elden aldım kalitesiz bişey falan ama oyunlarda ultrada akıcam video render alıcam yurta leptop sokuluyosa bununda sokulması lazım leptopdan daha küçük bi kasa monitörüde bilerek 18 inç alıcamki okula arkadaşlarıma rahat götürüyüm yazılım mühendisliği için olurmu sizce çünkü tek kişilik odalarda yurtta kalmayı istemiyorum bir sürü arkadaşım olsun abi kardeş birlikte yatalım samimi dostluklar kurulsun sabahın köründe kyk yemeği yemek istiyorum açıkçası akşamda kod yazmak cidden çok istiyorum alırlarmı eğer almazlarsada kaçak sokacağım %100 çünkü onların saçma kuralları için benim hayallerimi değiştiremem siz ne yapacaksınız üniversite için ben daha 10.sınıfım ama bi an önce üniye geçmek istiyorum lise hayatı o kadar sıkıcı monotonki bi de fen lisesi ineklerle dolu sürekli rekabet yazılılar aşırı zor zaten yaşadığım yer biraz kötü turhalda yaşıyorum yani gezilcek yapılcak bişey de yok siz üniversite için nasıl PC almayı düşünüyosunuz

KÜÇÜK MONİTÖRÜMÜ VE BİLGİSAYARIMI ÇANTAMA ATIP OKULA GİTMEK İSTİYORUM HAYALİ BİLE GÜZEL :)
Kyk ise hiç deneme bile içeriye Katle sokulması bile yasak Prize bir takiyorsun sigortalae atıyor.

peki özel yurtlar çok mu pahalı ev tutmaya para yetmezde zaten
dostum 1 sene sık dişini 2. senende samimi olduğun anlasabildigin arkadaşlarınla eve çıkarsın en mantıklısı bu bence. ilk sene laptopla idare et ikinci seneye kadar para biriktirir yanında bir de masaüstü aldın mı tamamdır. ki daha çok zamanın var 4 sene sonrasını şimdiden planlamaya gerek yok

aylık 1k ya arkadaşlarla ev tut çok daha iyi
Öyle zaten. Ben fiyatı düşük bile tuttum. Normalde en düşük özel yurtta kalan arkadaşım 1250 lira veriyor. Devlet yurdunda kalsan bile eve çıkmak daha mantıklı çünkü o yurdada para veriyorsun 250-300 versen bile bunun yol parası var. Çıkan yemeklerde sınırlama var üstüne çıkarsan parasını veriyorsun. İnternet desen 360p üzerinde video izlemen zor. Bir kişiye 500-600 rahat masrafı var sen odada 4 kişi kalsan 2000-2400 lira yapar vereceğiniz para o parayla eve çıkarsınız çok lüks yaşamazsınız ama ölmezsiniz. En azından istediğin gibi girer çıkarsın. İzinle vs uğraşmazsın. İlk yıl kykyı çek ikinci yıl arkadaşlarınla eve çık.

Kardeşim zannediyorum ki Lise 1'sin. Daha çok sene var o zamana dolar ne olur fiyatlar ne olur bilemeyiz. Belki düşer dolar küçük bir ihtimal ama bunları şimdi kafana takmana gerek yok. Benim tercihim laptoptan yana tabi. Niye çünkü istediğim yere rahatça taşıyabiliyorum. Yurtta masaüstü zor olur. Ben yurtta kalırken 18 mt2 odada 5 kişi kalıyorduk yataklar sığıyordu bir de ortada masamız vardı ders çalışmak için. Bir de o donanımlara zarar gelebilir üni ortamı çok farklı hele yurt ortamı çok çok farklı her türden insan var. Ben laptopumu birine vermedim diye o "biri" tutup yere atmıştı mesela öyle acı bir olay yaşadım HDD bozulmuştu. Ha 3 yakın arkadaş eve çıkarsanız tabi masaüstü en iyisi olur.

Kardeşim zannediyorum ki Lise 1'sin. Daha çok sene var o zamana dolar ne olur fiyatlar ne olur bilemeyiz. Belki düşer dolar küçük bir ihtimal ama bunları şimdi kafana takmana gerek yok. Benim tercihim laptoptan yana tabi. Niye çünkü istediğim yere rahatça taşıyabiliyorum. Yurtta masaüstü zor olur. Ben yurtta kalırken 18 mt2 odada 5 kişi kalıyorduk yataklar sığıyordu bir de ortada masamız vardı ders çalışmak için. Bir de o donanımlara zarar gelebilir üni ortamı çok farklı hele yurt ortamı çok çok farklı her türden insan var. Ben laptopumu birine vermedim diye o "biri" tutup yere atmıştı mesela öyle acı bir olay yaşadım HDD bozulmuştu. Ha 3 yakın arkadaş eve çıkarsanız tabi masaüstü en iyisi olur.
Vay okul çocuğu naptın şerefsize dövseydin. Dövmeden akıllanmıyor çünkü bu kafasızlar.

Hem suçlu hem güçlü hayat kadını tüccarı. Ben çok sinir oldum bu adama neden böyle oldu acaba?🤔
Normalde kendisiyle hiç bir alıp veremediğim yoktu. İyi de anlaşıyorduk. Normalde veriyordum istediği zaman ama sonra b*kunu çıkarmaya başladı ben geri bile alamıyordum. İyicene rahatsız olmaya başladım. Sonra daha az vermeye başladım o da tavır yapmaya başladı. Böyle böyle aramız soğudu. En son da olan bu yani. Üniversite insana çok şey öğretiyor. Demekki menfaati kadarmış benim dostluğum. Menfaat bitince dostluk da bitiyor bunu anladım.

Geri