ne alaka
Seninki de bu hesap.
Ocak olmadığını tahmin ediyorumArkadaşlar yurtta kalıyorum ve öğünlerimi hazırlama için bu çok fonksiyonlu mu ne pişiriciler varya tavuk pilav yapmak için bildiğiniz önerdiğin var mı ?
teşekkürler dediklerine baktım ama bütçeyi aşıyor çok pahalılarOcak olmadığını tahmin ediyorum
Elektrikli Airfryer'lar işinizi görebilir patates, et, tavuk, balık yapabiliyor
Veya fiyatlarını bilmemekle birlikte benim evde Beko çok amaçlı pişirici diye bir şey var herşeyi yapabiliyorum hediye gelmişti zamanında
piknik tüpü o zamanteşekkürler dediklerine baktım ama bütçeyi aşıyor çok pahalılar
Yurtta sporcu beslenmesi mi? Hocam şaka yapıyor olmalısın ben yurtta kalıyorum spor yapmiyorum diyet yapmıyorum fakat 52 günde 4 kilo vermişim, yurtta aç kalkmamak için uğraşırken spor yürümez, hocam bu benim şahsi görüşümdürArkadaşlar yurtta kalıyorum ve öğünlerimi hazırlama için bu çok fonksiyonlu mu ne pişiriciler varya tavuk pilav yapmak için bildiğiniz önerdiğin var mı ?
dediğin doğru bnde ona çözüm üretmeye çalışıyorum zatenYurtta sporcu beslenmesi mi? Hocam şaka yapıyor olmalısın ben yurtta kalıyorum spor yapmiyorum diyet yapmıyorum fakat 52 günde 4 kilo vermişim, yurtta aç kalkmamak için uğraşırken spor yürümez, hocam bu benim şahsi görüşümdür
var mı önerdiğin herhangi bir makineAga haşlama yapan makine al paso tavuk mercimek prinç yumurta ye başka yapçak bişiy yok mercimek ve tavuk dan alacağın protein başka yemekte yok onuda söyleyim 200gr tavuk 300gr mercimekte tavuktan 40+mercimekten 50-60 civarı geliyor karb da bi 120 vardır kaliteli karb var içinde kompleks deniyordu herhalde
Seninki de bu hesap.
Astsubaya cırt cırtlı bot istemeye gidince sıfad