Neler Yeni

Yurtta Sporcu beslenmesi için yardım

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
Arkadaşlar yurtta kalıyorum ve öğünlerimi hazırlama için bu çok fonksiyonlu mu ne pişiriciler varya tavuk pilav yapmak için bildiğiniz önerdiğin var mı ?

KlausM

80+ Silver

Seninki de bu hesap.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar yurtta kalıyorum ve öğünlerimi hazırlama için bu çok fonksiyonlu mu ne pişiriciler varya tavuk pilav yapmak için bildiğiniz önerdiğin var mı ?
Ocak olmadığını tahmin ediyorum
Elektrikli Airfryer'lar işinizi görebilir patates, et, tavuk, balık yapabiliyor
Veya fiyatlarını bilmemekle birlikte benim evde Beko çok amaçlı pişirici diye bir şey var herşeyi yapabiliyorum hediye gelmişti zamanında

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ocak olmadığını tahmin ediyorum
Elektrikli Airfryer'lar işinizi görebilir patates, et, tavuk, balık yapabiliyor
Veya fiyatlarını bilmemekle birlikte benim evde Beko çok amaçlı pişirici diye bir şey var herşeyi yapabiliyorum hediye gelmişti zamanında
teşekkürler dediklerine baktım ama bütçeyi aşıyor çok pahalılar

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Yurtta sporcu beslenmesi mi? Hocam şaka yapıyor olmalısın ben yurtta kalıyorum spor yapmiyorum diyet yapmıyorum fakat 52 günde 4 kilo vermişim, yurtta aç kalkmamak için uğraşırken spor yürümez, hocam bu benim şahsi görüşümdür

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtta sporcu beslenmesi mi? Hocam şaka yapıyor olmalısın ben yurtta kalıyorum spor yapmiyorum diyet yapmıyorum fakat 52 günde 4 kilo vermişim, yurtta aç kalkmamak için uğraşırken spor yürümez, hocam bu benim şahsi görüşümdür
dediğin doğru bnde ona çözüm üretmeye çalışıyorum zaten

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Git kızların ve ya yemeyenlerin haşlanmış yumurtalarını al artıklarını değil direkt sor yicek misin diye hayır diyenlerin al kızlar baya iğrenç buluyo zaten haşlanmış yumurtayı

.RBO.

80+ Silver
Aga haşlama yapan makine al paso tavuk mercimek prinç yumurta ye başka yapçak bişiy yok mercimek ve tavuk dan alacağın protein başka yemekte yok onuda söyleyim 200gr tavuk 300gr mercimekte tavuktan 40+mercimekten 50-60 civarı geliyor karb da bi 120 vardır kaliteli karb var içinde kompleks deniyordu herhalde

RedFlox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Harun Caner
Aga haşlama yapan makine al paso tavuk mercimek prinç yumurta ye başka yapçak bişiy yok mercimek ve tavuk dan alacağın protein başka yemekte yok onuda söyleyim 200gr tavuk 300gr mercimekte tavuktan 40+mercimekten 50-60 civarı geliyor karb da bi 120 vardır kaliteli karb var içinde kompleks deniyordu herhalde
var mı önerdiğin herhangi bir makine

Top Bottom