Neler Yeni

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

Aykut D.

80+ Gold

Kara*

80+ Silver
O adamı gönderemezsin yeğen, lise seviyesini yıllarca çok saldıkların farkındalar. Ben daha öncesinden tahmin ediyordum böyle şeylerin olacağını, Ziya döneminde baya öğrenciler hem coştu hem linçledi. Öğrenciye göre bazı konularda evet hataları var ama unutma kimse default liseliyi ciddiye almaz, sen dersine bak okulunu bitirmeye çalış daha fazlasını yapacaklar haberin olsun.

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bazı hamleleri doğru mesela, Türkçe puanını 70 altı olanların sınıfta kalması vb. gibi.
Bu sene itibari ile yapılacak ortak sınav da özel okullardaki torpil durumunun önüne geçiyor.

Yine bu bakan öğrencileri zaten bu ezberci ve öğrencileri yarıştıran ve öğrencinin kendi potansiyelini yansıtamadan verimsiz bir süreç yaşatan bu sisteme de tuz biber oldu bence. Yani sistemi düzeltmek yerine düzelmemiş sistemi zorlaştırması ne kadar sağlıklı veya uzun vadede ne kadar nitelikli bireyler dünya çapında [Tamamen ülkemizde yaşamış] insanlar olacak göreceğiz.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bu turkceden kalma mevzusu lise de var mi? Gerci edebiyat var bizde ama emin olamadim biri baska bir sey diyor biri baska.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bazı hamleleri doğru mesela, Türkçe puanını 70 altı olanların sınıfta kalması vb. gibi.
Bu sene itibari ile yapılacak ortak sınav da özel okullardaki torpil durumunun önüne geçiyor.

Yine bu bakan öğrencileri zaten bu ezberci ve öğrencileri yarıştıran ve öğrencinin kendi potansiyelini yansıtamadan verimsiz bir süreç yaşatan bu sisteme de tuz biber oldu bence. Yani sistemi düzeltmek yerine düzelmemiş sistemi zorlaştırması ne kadar sağlıklı veya uzun vadede ne kadar nitelikli bireyler dünya çapında [Tamamen ülkemizde yaşamış] insanlar olacak göreceğiz.
Son olarak yanlış kararı yok diyenler için pek de öyle olduğunu düşünmüyorum.
Açıköğretimin zorunlu hariç durumlar için kaldırılması bile birçok öğrenciyi mağdur etti.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ne yapmadı ki asıl soru bu
Bence siz fazla gevşek kurallar istiyorsunuz. Ziya Selçuk'a aynısını dediniz, şimdi onu geri istiyorsunuz. MEB bakanı şuan gayet iyi şeyler yapıyor.

Aoreus

80+
onuda geçtim ben 12.sınıfım okulda hocalar derse bırak girmeyi yanından geçmiyorlar çoğu ders boş geçiyor sen bu adamın verimli ders çalıştığı ortamı alırsan kısıtlarsan baskı uygularsan bu adam ülkesine veyada kendisine ailesine nasıl katkısı olsun böyle bir sistemmi olur her sabah kalktığımda allah belanı versin yusuf tekin diye kalkıyorum

Top Bottom