Aga kaçıncı sınıfsın sen ?Dhnegewbwiqpowpege milli eğitim bakanı ders çalışmayan sınıfta kalır dedi diye istifaya davet ediliyor
1.
bu adam nasıl istifa ettirilir
Beyler ne yapın ne edin bu adamı gönderin yoksa yarın sosyal anksiyeteden öbür tarafa ben göçücem
bu adam nasıl istifa ettirilir
Ne yapmadı ki asıl soru buNiye naptı adam size
Son olarak yanlış kararı yok diyenler için pek de öyle olduğunu düşünmüyorum.Bazı hamleleri doğru mesela, Türkçe puanını 70 altı olanların sınıfta kalması vb. gibi.
Bu sene itibari ile yapılacak ortak sınav da özel okullardaki torpil durumunun önüne geçiyor.
Yine bu bakan öğrencileri zaten bu ezberci ve öğrencileri yarıştıran ve öğrencinin kendi potansiyelini yansıtamadan verimsiz bir süreç yaşatan bu sisteme de tuz biber oldu bence. Yani sistemi düzeltmek yerine düzelmemiş sistemi zorlaştırması ne kadar sağlıklı veya uzun vadede ne kadar nitelikli bireyler dünya çapında [Tamamen ülkemizde yaşamış] insanlar olacak göreceğiz.
açığa geçişlerin kapatılması doğru bir kararmı güzel kardeşim bu adam evden çalışarak belki daha iyi verim alıyorduBir yanlış kararı yok
Bence siz fazla gevşek kurallar istiyorsunuz. Ziya Selçuk'a aynısını dediniz, şimdi onu geri istiyorsunuz. MEB bakanı şuan gayet iyi şeyler yapıyor.Ne yapmadı ki asıl soru bu