ettirilmez.
bu adam nasıl istifa ettirilir
öğretmene sınav nasıl olacak diye soruyoruz cevapÇok sürmez merak etmeyin. Seçim kampanyası döneminde ilk gidecek kişi. Öğretmenler, öğrenciler. Aldığı kararları mantıklı bulan yok.
Bu tarz saçmalıklar da var. Ben devletin kendi istediği eğitimi her yere dayatabilmesine genel karşıyım ama çok daha köklü bir değişiklik olur bu. Demeden söyleyim illaki belli bir standart olacak ama o standarta uyup uymamak velinin kararıdır. Yabancı liselerin normal sınava girmesi saçma.Özel Yabancı Liselerden birinde okuyorum Türk müfredatı görmüyoruz bile ama ortak sınavlar bize de uygulanacakmış gerçekten saçmalık.
Sen de ne kadar olgun olduğunu göstermiş oldunergen misin nesin kanka bu adamı sen değil feriştahın istifa ettiremez
açığa geçişlerin kapatılması doğru bir kararmı güzel kardeşim bu adam evden çalışarak belki daha iyi verim alıyordu
Okula giden öğrenci yoktu? Açığa geçenlerin %90ı 1-2 ay çalışıp salıyor bunu kimse inkar edemez kendin bile diyorsun her sabah kalktığımda böyle yapıyorum diye açıkta olsaydın muhtemelen 11-12 ye kadar yatarsın yatağında. Evet eğitim sistemi kötü haklısın ama bir yerden düzeltmeye başlamak gerek ve Yusuf Tekin bunu çok iyi yapıyor.onuda geçtim ben 12.sınıfım okulda hocalar derse bırak girmeyi yanından geçmiyorlar çoğu ders boş geçiyor sen bu adamın verimli ders çalıştığı ortamı alırsan kısıtlarsan baskı uygularsan bu adam ülkesine veyada kendisine ailesine nasıl katkısı olsun böyle bir sistemmi olur her sabah kalktığımda allah belanı versin yusuf tekin diye kalkıyorum
SınıfAga kaçıncı sınıfsın sen ?
okulda her gün şeyh said isyanı çıkıyor. tuvaletlerde kapıların yarısı yok, bazen komple kapı yok oluyor. Sınıflar çarşamba pazarı gibi müdürün kapısındaKamuoyu oluşturun, gündeme getirin, eylemler protestolar yapın, okullarda isyan çıkartın vs.
hocam bizim sınıftakilerde tuvalette yangın tüpünü sıkıklar baya ama sonra koridora falandaokulda her gün şeyh said isyanı çıkıyor. tuvaletlerde kapıların yarısı yok, bazen komple kapı yok oluyor. Sınıflar çarşamba pazarı gibi müdürün kapısındayazıyor. Duvarlara sıçılıyor, daha ne isyanı isyan biz olmuşuz...Or**pu
bizim hocalar 30 da başlatacakTürkçe ortalaması 70 olmalı şeysi iyi güzel de abicim niye tüm sınavları açık uçlu yaptırıyon ben aytde tytde açık uçlu mu çözcem.
Birde önce sınavları erteledi sonra 23üne geri çekip bizi taklaya getirdi.
Öyle zatenTelefon serbest fakat girişte dolaplara bırakılıp çıkışta alınmalı .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Din dersi opsiyonel olmalı. YKS sınavı yada yazılı sınav olarak başarı değerlendirilmesinde kullanılmamalı.