Neler Yeni

Yüz üstü yatmak günah Diyanet söylüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Yüzüstü yatmak günah drğil sadece uygun değilmiş şeytanla alakalı birşeydi sanırım

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
İnsan salığı eved
İnsan sağlığı ile alakası var ama günah olup olmadığı hakkında bir şey diyemiyorum. Kesin bir bilgiye sahip değilim.

Alkol, kumar gibi birçok zararlı alışkanlık bu yüzden yasak, manevi ve maddi şekilde insanlara zarar verir. Dalga geçmenin anlamı yok.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Uygun olmayan bir yatış pozisyonu ile ilgili de 'Allah'ın sevmediği' olarak sıfatlandırılan uyku şekli rivayetlere göre şöyledir: Efendimiz (SAV), mescitte yüz üstü şekilde yatan birisini uyandırmış ve, "Bu şekilde yatmak Allah'ın sevmediği bir yatış şeklidir." buyurmuştur.

PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ SİZCE NE OLMALI.
Bi 16 Yıl yanmamız var

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İnsan sağlığı ile alakası var ama günah olup olmadığı hakkında bir şey diyemiyorum. Kesin bir bilgiye sahip değilim.

Alkol, kumar gibi birçok zararlı alışkanlık bu yüzden yasak, manevi ve maddi şekilde insanlara zarar verir. Dalga geçmenin anlamı yok.
Ben hadisle veya dinle dalga geçmedim. Arkadaşın Türkçesi ile dalga geçtim. Uyarın için teşekkür ederim ama yanlış anlamışsın.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Uygun olmayan bir yatış pozisyonu ile ilgili de 'Allah'ın sevmediği' olarak sıfatlandırılan uyku şekli rivayetlere göre şöyledir: Efendimiz (SAV), mescitte yüz üstü şekilde yatan birisini uyandırmış ve, "Bu şekilde yatmak Allah'ın sevmediği bir yatış şeklidir." buyurmuştur.

o şekil yanış bu şekil yanlış, nasıl yatacağız o zaman, bilmem nerelerinden hadis uyduruyorlar ya

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bundan ziyade böyle yatmak zararlı diye biliyorum.
Organlara Baskı yapıyordu galiba bu yatış ve omurga pozisyonu yanlış bir pozisyona giriyor.
Yanii tek emin olduğum böyle yatmak dini olarak geçtim sağlık açısından da pek yararlı dğeil.
(Bildiğim Kadarı ile bunları söyledim yanlıştır doğrusunu söyleyin yeter.)

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
1627290349612.png

Türkiye'nin En işe yaramaz Kurumu Diyorsa Doğrudur Genç.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
o şekil yanış bu şekil yanlış, nasıl yatacağız o zaman, bilmem nerelerinden hadis uyduruyorlar ya
Valla ben baktım evet hadis diye geçiyor bir yandan ama bir yandan günah diye geçiyor saçma yani boş ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mescitte öyle yatarsam günah saysınlar. Ben yatağımda öyle yatıyorum.
sanırım zaten çoğunluk bu şekil yatıyor jsjsjsjs

Bundan ziyade böyle yatmak zararlı diye biliyorum.
Organlara Baskı yapıyordu galiba bu yatış ve omurga pozisyonu yanlış bir pozisyona giriyor.
Yanii tek emin olduğum böyle yatmak dini olarak geçtim sağlık açısından da pek yararlı dğeil.
(Bildiğim Kadarı ile bunları söyledim yanlıştır doğrusunu söyleyin yeter.)
sağlık olarak zararlı ama ne kuran kerimde geçiyor ne öyle bir şey var sanırım hadis var tek ama diyanet bir yandan günah demiş gsagdwsfwf

Gelecekde çıkıcak ayet: Misyoner pozisyonu günahtır çünkü hristiyan misyonerler islamın ve müslümanların düşmanıdıt.
Aradığım Yorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Valla ben baktım evet hadis diye geçiyor bir yandan ama bir yandan günah diye geçiyor saçma yani boş ver.

sanırım zaten çoğunluk bu şekil yatıyor jsjsjsjs

sağlık olarak zararlı ama ne kuran kerimde geçiyor ne öyle bir şey var sanırım hadis var tek ama diyanet bir yandan günah demiş gsagdwsfwf

Aradığım Yorum.
Şöyle düşünebiliriz aslında.
Vücut nedir allahın emanetidir ve ona kasıtlı olarka zarar vermek bildiğim kadarı ile günah.
Ve bu davranış ta vücuda zarar verdiğinden böyle bir mantık kurmuş olabilirler ama diyorum yeniden.
Emin değilim bildiğim kadaır ile söylüyorum bu dediklerimi.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Şöyle düşünebiliriz aslında.
Vücut nedir allahın emanetidir ve ona kasıtlı olarka zarar vermek bildiğim kadarı ile günah.
Ve bu davranış ta vücuda zarar verdiğinden böyle bir mantık kurmuş olabilirler ama diyorum yeniden.
Emin değilim bildiğim kadaır ile söylüyorum bu dediklerimi.
Sürekli yüz üstü yatmak iç organlara fazla bir basınç uygulanmasına sebep olur.
● Yüzünüzün sürekli yastığa temas etmesi ile aynı zamanda da kan dolaşımını olumsuz etkileyen bir pozisyon olduğu için cildinizde kırışıklık meydana gelmesine sebep olabilir.
● Omurgaya uygulanan gereksiz baskı sonucunda ise boyunda ve omurgalarda ağrı meydana gelebilir.
● Parmaklarda ve ellerde uyuşmaya neden olduğu da bilinen problemler arasında yer almaktadır.

Ben onların hiçbirini çekmedin Ama diğer uyku pozisyonlarında yaşadım bu kişiden kişiye değişen bir durum bence.

Top Bottom