AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
saylısalİnsan salığı eved
saylısalİnsan salığı eved
İnsan sağlığı ile alakası var ama günah olup olmadığı hakkında bir şey diyemiyorum. Kesin bir bilgiye sahip değilim.İnsan salığı eved
Bi 16 Yıl yanmamız varUygun olmayan bir yatış pozisyonu ile ilgili de 'Allah'ın sevmediği' olarak sıfatlandırılan uyku şekli rivayetlere göre şöyledir: Efendimiz (SAV), mescitte yüz üstü şekilde yatan birisini uyandırmış ve, "Bu şekilde yatmak Allah'ın sevmediği bir yatış şeklidir." buyurmuştur.
PEKİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ SİZCE NE OLMALI.
Ben hadisle veya dinle dalga geçmedim. Arkadaşın Türkçesi ile dalga geçtim. Uyarın için teşekkür ederim ama yanlış anlamışsın.İnsan sağlığı ile alakası var ama günah olup olmadığı hakkında bir şey diyemiyorum. Kesin bir bilgiye sahip değilim.
Bel ve sırt ağrısı yaşayanlar için uygun uyku pozisyonları
Sırt ve bel ağrısı tüm omurgaya yayılabilir. Boyun ağrısına da neden olabilen bel ve sırt ağrıları baş ağrısından sonra toplum içinde en sık rastlanılan ağrı çeşididir. Kişinin hayat kalitesini olumsuz yönde etkileyen ağrılar bir süre sonra hareket kısıtlamalarına neden olabilir.www.medicalpark.com.tr
Alkol, kumar gibi birçok zararlı alışkanlık bu yüzden yasak, manevi ve maddi şekilde insanlara zarar verir. Dalga geçmenin anlamı yok.
o şekil yanış bu şekil yanlış, nasıl yatacağız o zaman, bilmem nerelerinden hadis uyduruyorlar yaUygun olmayan bir yatış pozisyonu ile ilgili de 'Allah'ın sevmediği' olarak sıfatlandırılan uyku şekli rivayetlere göre şöyledir: Efendimiz (SAV), mescitte yüz üstü şekilde yatan birisini uyandırmış ve, "Bu şekilde yatmak Allah'ın sevmediği bir yatış şeklidir." buyurmuştur.
Bundan ziyade böyle yatmak zararlı diye biliyorum.Uygun olmayan bir yatış pozisyonu ile ilgili de 'Allah'ın sevmediği' olarak sıfatlandırılan uyku şekli rivayetlere göre şöyledir: Efendimiz (SAV), mescitte yüz üstü şekilde yatan birisini uyandırmış ve, "Bu şekilde yatmak Allah'ın sevmediği bir yatış şeklidir." buyurmuştur.
Ne alaka lan
Fetva olucak o galiba dostum.o şekil yanış bu şekil yanlış, nasıl yatacağız o zaman, bilmem nerelerinden hadis uyduruyorlar ya
Valla ben baktım evet hadis diye geçiyor bir yandan ama bir yandan günah diye geçiyor saçma yani boş ver.o şekil yanış bu şekil yanlış, nasıl yatacağız o zaman, bilmem nerelerinden hadis uyduruyorlar ya
sanırım zaten çoğunluk bu şekil yatıyor jsjsjsjsMescitte öyle yatarsam günah saysınlar. Ben yatağımda öyle yatıyorum.
sağlık olarak zararlı ama ne kuran kerimde geçiyor ne öyle bir şey var sanırım hadis var tek ama diyanet bir yandan günah demiş gsagdwsfwfBundan ziyade böyle yatmak zararlı diye biliyorum.
Organlara Baskı yapıyordu galiba bu yatış ve omurga pozisyonu yanlış bir pozisyona giriyor.
Yanii tek emin olduğum böyle yatmak dini olarak geçtim sağlık açısından da pek yararlı dğeil.
(Bildiğim Kadarı ile bunları söyledim yanlıştır doğrusunu söyleyin yeter.)
Aradığım Yorum.Gelecekde çıkıcak ayet: Misyoner pozisyonu günahtır çünkü hristiyan misyonerler islamın ve müslümanların düşmanıdıt.
Şöyle düşünebiliriz aslında.Valla ben baktım evet hadis diye geçiyor bir yandan ama bir yandan günah diye geçiyor saçma yani boş ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım zaten çoğunluk bu şekil yatıyor jsjsjsjs
sağlık olarak zararlı ama ne kuran kerimde geçiyor ne öyle bir şey var sanırım hadis var tek ama diyanet bir yandan günah demiş gsagdwsfwf
Aradığım Yorum.
Sürekli yüz üstü yatmak iç organlara fazla bir basınç uygulanmasına sebep olur.Şöyle düşünebiliriz aslında.
Vücut nedir allahın emanetidir ve ona kasıtlı olarka zarar vermek bildiğim kadarı ile günah.
Ve bu davranış ta vücuda zarar verdiğinden böyle bir mantık kurmuş olabilirler ama diyorum yeniden.
Emin değilim bildiğim kadaır ile söylüyorum bu dediklerimi.