Neler Yeni

Yüzüm yağlı ve sivilceli ne almam lazım?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
öyle hocam saatte biraz geç ondandır belki. ek olarak bir soru aklıma geldi bu kil maskelerini çok öneriyorlar siz hiç denediniz mi hocam?
Haklısınız hocam saat geç oldu belki ondandır herkesi kendim gibi sanıyorum :D Kil maskesini bir kere denedim hocam hiç hoşuma gitmedi benim ayrıca kil maskesi değil diğer maskeleri kullandığında onlar yüzünden yağlarla birlikte Sağlıklı hücreleri de çekerler yüzünün yapısı bozulur gerek yok hocam. peeling veya temizleme jeli kullan onlar zaten açık olan gözeneklerine girerek temizleme mantığı taşıyorlar.

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
Haklısınız hocam saat geç oldu belki ondandır herkesi kendim gibi sanıyorum :D Kil maskesini bir kere denedim hocam hiç hoşuma gitmedi benim ayrıca kil maskesi değil diğer maskeleri kullandığında onlar yüzünden yağlarla birlikte Sağlıklı hücreleri de çekerler yüzünün yapısı bozulur gerek yok hocam. peeling veya temizleme jeli kullan onlar zaten açık olan gözeneklerine girerek temizleme mantığı taşıyorlar.
anladım hocam teşekkür ediyorum kafamın takıldığı bi yer olursa özelden danışırim çok teşekkürler tekrardsn

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
eczaneden gül suyu al zincir marketlerden pamuk diski al her gece uyumadan önce yüzüne sür öyle uyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

soğuk suyla duş al

TamerKs

80+ Silver
yüzümde sivilce kalmadı kurtuldum hepsinden

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
eczaneden gül suyu al zincir marketlerden pamuk diski al her gece uyumadan önce yüzüne sür öyle uyu

soğuk suyla duş al
dostum kışın bile soğuk suyla duş alıyorum gül suyu da alacağım yakın zamanda marka öneriniz var mı niveanin gül suyu güzel mıdır?

yüzümde sivilce kalmadı kurtuldum hepsinden
hocam ürünün linki var mı internette ordan alabilirim. birde güneşe çıkılmaması gerekiyor demişsiniz fakat sabah sürsem okul iş derken mecbur çıkacağım nasıl kullanmwm gerek bunu

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67