Neler Yeni

Z kusagi boy ortalamasi kac

Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Talha Açıkgöz
Millet kafayı yemiş la zaten 1.75 hatta bazı 1.80 adamlar bile takıntılı. Uzun boylu olmak tamam iyi bişey kabul ama takıntılı olunacak bir şey değil ki kardeşim değiştirebileceğiniz bişey mi de deli ediyonuz kendinizi. İnstagramda kadınların belirledikleri :D boy sınırından kısa kalınca komplekse giriyorlar bomboş.
he ya valla takmıslar bi "1.80 altı erkek kendine erkegim demesin" kaçının babası 1.80 acaba

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Arif
Artık o 1.80 1.90 oldu yakında 2 metre de olur
1.90 altı kendine erkeğim demesin kanzi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Z kuşağı ortalaması realist olursak 1.80-1.81 çıkar çoğu o boyda veya gelişimi tamamlanınca o boya geliyor.
İmkanı yok 1.80 civarı çıkamaz. Taş çatlasa 1.78'dir. Doğu ve Güneydoğu ortalaması 1.68-1.70 falan zaten.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
kadınlarda 1.70-75 arası erkeklerde ise 1.75-80 arası diyorum 80 üstü bence ortalama üstü sayılabilir her iki cinsiyet için

eskiden 1.85 olan boy 1.80 olmuş bok kıtlığı var herhalde (!)
Kadınlarda 170-175 cok fazla kadin ortalamasi olsa olsa 165 dir bence

175 diyenler iyimisiniz ben 156'yımda..
Kızlarda ortalama boy 165 olması lazım hocam benim gördüğüm oyle
ABİ İNSANLAR BOYLARINI NEDEN BU KADAR ÇOK TAKIYORLAR HAYIR CİDDEN KISA OLSAN TAMAM AMA 1.72-173 ÜSTÜ FELAN GAYET OKEY NEDİR BU 1.80 MERAKINIZ ANLAYAMIYORUM
İdeal boy 180-185

1.90 altı kendine erkeğim demesin kanzi.

İmkanı yok 1.80 civarı çıkamaz. Taş çatlasa 1.78'dir. Doğu ve Güneydoğu ortalaması 1.68-1.70 falan
Doğu güneydoğu düşürüyor ama izmir falanda yükseltiyor orada 183 falandır ortalama o yüzden 178-180 olabilir ortalama ha persentil tablosuna bakacak olursak 176 ama guncellenmemis galiba

Son düzenleme:

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Arif
İdeal boy 180-185
Boyun ideali'nin olması gibi bir kavram çok saçma hocam. Kişinin elinde olmayan bir şey nasıl bir ideallik ortaya çıkarabilir ki? Günümüz saçmalıklarından başka bir şey değil uzun boy.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Boyun ideali'nin olması gibi bir kavram çok saçma hocam. Kişinin elinde olmayan bir şey nasıl bir ideallik ortaya çıkarabilir ki? Günümüz saçmalıklarından başka bir şey değil uzun boy.
Bence de saçma ama günlük hayatta en güzel boy hiçbir sıkıntı çıkarmaz manasında yazdım yoksa boy uzunluğuna göre birilerini değerlendiren kişileri muhatap bile almamak lazım

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Arif
Bence de saçma ama günlük hayatta en güzel boy hiçbir sıkıntı çıkarmaz manasında yazdım yoksa boy uzunluğuna göre birilerini değerlendiren kişileri muhatap bile almamak lazım
Anladım. Eyvallah dediğine katılıyorum.

aakif

80+ Bronze
Dostum böyle düşündüğünden emin değilim çünkü uzun süredir boy kompleksi, boyum nasıl uzar, yeni nesilin boyu gibi konular açıyorsun. Zaten kendin de incel terör örgütünün düşüncelerinden etkilendiğini söylemiştin. Aradığın şey ne bilmiyorum ama zamanında söylediğim gibi sen deli etmişsin kendini. Bence insanların seni boyuna göre yargıladığını, statünü boyunun belirlediğini düşünüyorsun hatta kız arkadaşın yoksa ki muhtemelen yok bunu da boyuna bağlıyorsun. Reddedecek olsan bile kafanın içinde böyle düşüncelere sahip olduğuna eminim. Bu düşüncelerin deli saçması olduğunu idrak edene kadar böyle takıntılı kalıp aranmaya devam edeceğini düşünüyorum.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Dostum böyle düşündüğünden emin değilim çünkü uzun süredir boy kompleksi, boyum nasıl uzar, yeni nesilin boyu gibi konular açıyorsun. Zaten kendin de incel terör örgütünün düşüncelerinden etkilendiğini söylemiştin. Aradığın şey ne bilmiyorum ama zamanında söylediğim gibi sen deli etmişsin kendini. Bence insanların seni boyuna göre yargıladığını, statünü boyunun belirlediğini düşünüyorsun hatta kız arkadaşın yoksa ki muhtemelen yok bunu da boyuna bağlıyorsun. Reddedecek olsan bile kafanın içinde böyle düşüncelere sahip olduğuna eminim. Bu düşüncelerin deli saçması olduğunu idrak edene kadar böyle takıntılı kalıp aranmaya devam edeceğini düşünüyorum.
Öncelikle incel teorik olarak değilim incel daha once hicbir kizla konusmamis etmemis erkeklere deniyor statumu boyumun belirlediğini düşünmüyorum statüye boyumun herhangi bir alakası yok kız konusu da bu sene umrumda değil bu sene adamakıllı bir yeri kazansam yeter .Kendimi deli ettiğim yok sadece istatistiği merak ettim bu sorumda da onun cevabını almaya calistim

Öncelikle incel teorik olarak değilim incel daha once hicbir kizla konusmamis etmemis erkeklere deniyor statumu boyumun belirlediğini düşünmüyorum statüye boyumun herhangi bir alakası yok kız konusu da bu sene umrumda değil bu sene adamakıllı bir yeri kazansam yeter .Kendimi deli ettiğim yok sadece istatistiği merak ettim bu sorumda da onun cevabını almaya calistim
Ayrıca incel demek istemsiz bekar yani istediği halde kızlara ulasamayan demektir ama bazıları gidip okulu falan tarıyor benim kız arkadaşım yok milletin var diye onlar terör sayilabilir

Son düzenleme:

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Top Bottom